Összesen 1 találat
A forró csoki felfrissít, melegít, ámulatba ejt – nem csak hideg téli estéken!
A forró csoki készíthető csokipasztillákból és étcsokoládéból is.
A forró csoki készítéséhez szükségünk van csokoládéra, vízre vagy tejre, finom fűszerekre és persze forró csoki habosítóra is!
-
Nincs készleten
Hernán Molinillo – forró csoki habosító
7 500 Ft (bruttó ár)A molinillo egy karcsú, fából készült habosító eszköz, melynek segítségével te is létre hozhatod a mexikói forró csoki ízletes habját!
A Hernán molinillot (habosító) Oaxaca-ban készítik, ahol a díszes mintákat kézzel vésik a fába.
Kézzel vésett keményfa habosító. A karcsú fogantyú segíti a könnyed forgatást. A sima alj puhítja és apró darabokra töri az étcsokoládét. A laza gyűrűk levegőt juttatnak a forró csokiba és habos felszínt készítenek.