Single origin csokoládé, gyümölcsös jegyekkel, finom ízű parai kakaóval, ahol Julia Zotter egy egész nyarat töltött egy kakaótermesztő családdal, velük dolgozva, és sokat tanult a kakaótermesztésről. Reggeltől estig dolgozott az esőerdő közepén, hogy megtanulja a tökéletes erjesztési módszert, amely lehetővé teszi a kakaó teljes aromájának kivirágzását.
Iratkozz fel hírlevelünkre és nyerd meg a To'ak 18 minibar-t!
https://www.etcsokibolt.hu/termekek/zotter-labooko-75-os-kezmuves-etcsokolade-madagaszkari-kakaobol/
Kézműves csokoládé különlegességek
Zotter Labooko 75%-os kézműves étcsokoládé madagaszkári kakaóból - Kézműves csokoládé különlegességek
A madagaszkári kakaó rendkívül keresett. Az országban egyetlen hely van, ahol kakaót termesztenek – a legendás Sambirano-völgyben. Ha szeretnéd megtapasztalni a gyümölcs és a karamell valódi íz-tűzijátékát, akkor a Zotter Labooko single origin Madagaszkár…
Iratkozz fel hírlevelünkre
és nyerd meg a To’ak 18 minibar kollekcióját!
Sorsolás 2021. december 6-án!
és nyerd meg a To’ak 18 minibar kollekcióját!
Sorsolás 2021. december 6-án!
Kóstoltad már a Mezcal és a Tabasqueño kakaó ötvözésével készült étcsokoládét? 🙂