65%

  • Chocolatemakers Pure Love 65%-os étcsokoládé

    Chocolatemakers Pure Love 65%-os étcsokoládé

    1 600 Ft (bruttó ár)

     

    Ez a 65%-os kakaótartalmú étcsokoládé igazi szerelem, amely gyönyörű kakaós változattal és cseresznye, sárgabarack és szultána ízével érkezik hozzád.

    Ez az íz már természetesen jelen van a Criollo kakaóban, és a csokoládé könnyed pörkölésén keresztül jut kifejezésre, tiszta élvezet. Ennek a szeletnek a kakaóbabjai a CooAgroNevada női szövetkezettől származnak, a kolumbiai Sierra Nevada de Santa Marta természetvédelmi területről. A kakaóültetvények a ‘Sierra Nevada de Santa Marta’ Nemzeti Park, Kolumbia ezen részének legmagasabb hegylánca lejtőinek lábánál találhatók. Egyedülálló biológiai sokféleségnek ad otthont, és nagy értéket képvisel a helyi közösségek, például az Arhuaco törzs számára.

    A kiváló minőségű Criollo kakaóbab gyönyörű, gazdag és összetett ízű.

    • 100% gluténmentes
    • Napenergiával előállított
    • Vegán
    • Bio Fairtrade étcsokoládé
    • Zero waste
    • Műanyag mentes

    Nyomokban tejet és dióféléket tartalmazhat!

     

    Kosárba teszem
  • Zotter étcsokoládé pasztilla vegan válogatás

    Zotter étcsokoládé pasztilla vegan válogatás

    2 700 Ft (bruttó ár)

     

    Zotter forrócsoki pasztilla vegan válogatás: ötféle csokoládé pasztilla egy csomagban:

    • BitterClassic
    • “Madárszem” chili
    • Xocitto 100%
    • Diós nugát
    • Kender ital

    Vegán válogatás: öt forrócsoki ital – ízkalandozóknak, akik egészségesen táplálkoznak, és ezzel egy kicsit hozzájárulnak a bolygónk megmentéséhez.

    5 db 22 g-os pasztillát tartalmaz.

    A forrócsoki pasztilla elkészítése

    Vegyes

    Minden tábla csokoládéhoz melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. A csokoládét és a folyadékot összekeverjük, robotgéppel vagy botmixerrel jól összedolgozzuk, és pillanatok alatt elkészül a forrócsoki!

    Krémes keverék

    Egy kis serpenyőben forralj fel 200 ml növényi tejet, adj hozzá egy csokoládé pasztillát, és alaposan keverd össze. Még egyszer rövid ideig forraljuk, és kész is a forró csokoládé ital!

    Kevert

    Melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. Adj a folyadékhoz egy tábla csokoládé pasztillát, és hagyd állni 1-2 percig, majd keverd addig, amíg a csokipasztilla tejesen fel nem oldódik. Hagyd állni a forró csoki italt további 1-2 percig, hogy az összes íz átjárja, mielőtt még egy jó habverővel felvernéd.

    Cool – csokoládé ivás a jégen

    Készítsd el az forró csokidat „normál módon”, majd hagyd kihűlni a hűtőben és tálald jégkockákkal vagy tört jéggel.

     

    Vegan, glutén-, laktózmentes.

    Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.

     

    Kosárba teszem