forró csoki

  • Zotter étcsokoládé pasztilla vegan válogatás

    Zotter étcsokoládé pasztilla vegan válogatás

    2 700 Ft (bruttó ár)

     

    Zotter forrócsoki pasztilla vegan válogatás: ötféle csokoládé pasztilla egy csomagban:

    • BitterClassic
    • “Madárszem” chili
    • Xocitto 100%
    • Diós nugát
    • Kender ital

    Vegán válogatás: öt forrócsoki ital – ízkalandozóknak, akik egészségesen táplálkoznak, és ezzel egy kicsit hozzájárulnak a bolygónk megmentéséhez.

    5 db 22 g-os pasztillát tartalmaz.

    A forrócsoki pasztilla elkészítése

    Vegyes

    Minden tábla csokoládéhoz melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. A csokoládét és a folyadékot összekeverjük, robotgéppel vagy botmixerrel jól összedolgozzuk, és pillanatok alatt elkészül a forrócsoki!

    Krémes keverék

    Egy kis serpenyőben forralj fel 200 ml növényi tejet, adj hozzá egy csokoládé pasztillát, és alaposan keverd össze. Még egyszer rövid ideig forraljuk, és kész is a forró csokoládé ital!

    Kevert

    Melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. Adj a folyadékhoz egy tábla csokoládé pasztillát, és hagyd állni 1-2 percig, majd keverd addig, amíg a csokipasztilla tejesen fel nem oldódik. Hagyd állni a forró csoki italt további 1-2 percig, hogy az összes íz átjárja, mielőtt még egy jó habverővel felvernéd.

    Cool – csokoládé ivás a jégen

    Készítsd el az forró csokidat „normál módon”, majd hagyd kihűlni a hűtőben és tálald jégkockákkal vagy tört jéggel.

     

    Vegan, glutén-, laktózmentes.

    Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.

     

    Kosárba teszem
  • Zotter étcsokoládé pasztilla kendermaggal 70%

    Zotter étcsokoládé pasztilla kendermaggal 70%

    2 700 Ft (bruttó ár)

     

    Zotter forrócsoki pasztilla 40%-os kakaótartalommal.

    Ízletes, házi készítésű kender nugát pörkölt kendermagból, ami nem tartalmaz THC-t, viszont sok értékes összetevőt tartalmaz, és nagyon régóta gyógyírként használják.

    A kendernek egyszerűen kultikus státusza van, 70%-os kakaótartalmú étcsokoládéval finomítva, szójatejjel kombinálva a kender egy hűvös erőitallá válik, amely teljesen vegán.

    5 db 22 g-os pasztillát tartalmaz.

     

    A forrócsoki pasztilla elkészítése

    Vegyes

    Minden tábla csokoládéhoz melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. A csokoládét és a folyadékot összekeverjük, robotgéppel vagy botmixerrel jól összedolgozzuk, és pillanatok alatt elkészül a forrócsoki!

    Krémes keverék

    Egy kis serpenyőben forralj fel 200 ml növényi tejet, adj hozzá egy csokoládé pasztillát, és alaposan keverd össze. Még egyszer rövid ideig forraljuk, és kész is a forró csokoládé ital!

    Kevert

    Melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. Adj a folyadékhoz egy tábla csokoládé pasztillát, és hagyd állni 1-2 percig, majd keverd addig, amíg a csokipasztilla tejesen fel nem oldódik. Hagyd állni a forró csoki italt további 1-2 percig, hogy az összes íz átjárja, mielőtt még egy jó habverővel felvernéd.

    Cool – csokoládé ivás a jégen

    Készítsd el az forró csokidat „normál módon”, majd hagyd kihűlni a hűtőben és tálald jégkockákkal vagy tört jéggel.

     

    Vegan, glutén-, laktózmentes.

    Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.

     

    Kosárba teszem
  • Zotter étcsokoládé pasztilla 78%

    Zotter étcsokoládé pasztilla 78%

    2 700 Ft (bruttó ár)

     

    Zotter forrócsoki pasztilla 78%-os kakaótartalommal.

    Megalkuvást nem ismerően intenzív íz. Különösen magas kakaótartalommal Latin-Amerika legjobb kakaófajtáiból, amit a Zotter bean-to-bar csokoládégyárban magas kakaótartalmú és rengeteg kakaóaromával rendelkező ivócsokoládéká alakítják.

    5 db 22 g-os pasztillát tartalmaz.

     

    A forrócsoki pasztilla elkészítése

    Vegyes

    Minden tábla csokoládéhoz melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. A csokoládét és a folyadékot összekeverjük, robotgéppel vagy botmixerrel jól összedolgozzuk, és pillanatok alatt elkészül a forrócsoki!

    Krémes keverék

    Egy kis serpenyőben forralj fel 200 ml növényi tejet, adj hozzá egy csokoládé pasztillát, és alaposan keverd össze. Még egyszer rövid ideig forraljuk, és kész is a forró csokoládé ital!

    Kevert

    Melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. Adj a folyadékhoz egy tábla csokoládé pasztillát, és hagyd állni 1-2 percig, majd keverd addig, amíg a csokipasztilla tejesen fel nem oldódik. Hagyd állni a forró csoki italt további 1-2 percig, hogy az összes íz átjárja, mielőtt még egy jó habverővel felvernéd.

    Cool – csokoládé ivás a jégen

    Készítsd el az forró csokidat „normál módon”, majd hagyd kihűlni a hűtőben és tálald jégkockákkal vagy tört jéggel.

     

    Vegan, glutén-, laktózmentes.

    Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.

     

    Kosárba teszem
  • Zotter Couverture csokoládé pasztilla 100% kakaótartalom

    Zotter Couverture csokoládé pasztilla 100% kakaótartalom

    1 900 Ft (bruttó ár)

     

    A Zotter sütéshez és forró csokihoz készült csokipasztillája (couverture), 100%-os organikus kakaóból.

    Íze enyhén keserű, kicsit sós és gyümölcsös.

    Nyomokban dióféléket, szezámot, tejet, cukrot, szóját tartalmazhat!

    Vegan, glutén-, laktóz és hozzáadott cukor mentes.

    Opciók választása
  • Hernán Molinillo – forró csoki habosító

    Hernán Molinillo – forró csoki habosító

    7 500 Ft (bruttó ár)

     

    A molinillo egy karcsú, fából készült habosító eszköz, melynek segítségével te is létre hozhatod a mexikói forró csoki ízletes habját!

    A Hernán molinillot (habosító) Oaxaca-ban készítik, ahol a díszes mintákat kézzel vésik a fába.

    Kézzel vésett keményfa habosító. A karcsú fogantyú segíti a könnyed forgatást. A sima alj puhítja és apró darabokra töri az étcsokoládét. A laza gyűrűk levegőt juttatnak a forró csokiba és habos felszínt készítenek.

    Kosárba teszem
  • Taza 85%-os mexikói kézműves étcsokoládé korong

    Taza 85%-os mexikói kézműves étcsokoládé korong

    2 900 Ft (bruttó ár)

     

    85%-os szuper intenzív organikus mexikói étcsokoládé korong. Két korong minden csomagban, ideális, hogy megoszd másokkal is az organikus, kővel őrölt kakaóból készült étcsokoládé ízét!

    Ideális forró csoki készítéshez is! 🙂

    Tanúsítványok:

    • USDA organic
    • Direct Trade
    • Gluténmentes
    • Kóser
    • Non-GMO
    • szója mentes
    • tej és laktóz mentes
    • vegán

    Nyomokban tartalmazhat: mandula, kesudió, kókuszdió, mogyoró és pekándió.

    Tejmentes csokoládé.

    Kosárba teszem

A forró csoki felfrissít, melegít, ámulatba ejt – nem csak hideg téli estéken!

A forró csoki készíthető csokipasztillákból és étcsokoládéból is.

A forró csoki készítéséhez szükségünk van csokoládéra, vízre vagy tejre, finom fűszerekre és persze forró csoki habosítóra is!