forró csokoládé
A forró csokoládé felfrissít, átmelegít, hangulatba hoz! A forró csokoládé elkészíthető csokipasztillákból és étcsokoládéból is. A forró csokoládé készítéséhez szükséged van csokoládéra, vízre vagy tejre, fűszerekre és forró csoki habosítóra is!
Mind a(z) 13 találat megjelenítve
-
Nincs készleten Akció Tovább olvasom
85%-os szuper intenzív organikus mexikói étcsokoládé korong. Két korong minden csomagban, ideális, hogy megoszd másokkal is az organikus, kővel őrölt kakaóból készült étcsokoládé ízét!
Ideális forró csoki készítéshez is! 🙂
Tanúsítványok:
- USDA organic
- Direct Trade
- Gluténmentes
- Kóser
- Non-GMO
- szója mentes
- tej és laktóz mentes
- vegán
Nyomokban tartalmazhat: mandula, kesudió, kókuszdió, mogyoró és pekándió.
Tejmentes csokoládé.
Taza 85%-os mexikói kézműves étcsokoládé korong
2 900 FtOriginal price was: 2 900 Ft.2 000 FtCurrent price is: 2 000 Ft. (bruttó ár)Értékelés: 5.00 / 5Tovább olvasom -
Nincs készleten Akció Opciók választása
A Zotter sütéshez és forró csokihoz készült csokipasztillája (couverture), 100%-os organikus kakaóból.
Íze enyhén keserű, kicsit sós és gyümölcsös.
Nyomokban dióféléket, szezámot, tejet, cukrot, szóját tartalmazhat!
Vegan, glutén-, laktóz és hozzáadott cukor mentes.
Zotter Couverture csokoládé pasztilla 100% kakaótartalom
2 000 Ft – 15 000 Ft (bruttó ár)Értékelés: 5.00 / 5Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki -
Nincs készleten Tovább olvasom
100%-os étcsokoládé por (100 g), a legritkább és legjobb minőségű organikus ecuadori Heirloom Nacional kakaóból.
Futárral történő szállítás esetén a csakoládé port zacskóba csomagoljuk!
Íze: gyümölcsös, virágos, földies.
100%-os ecuadori (Heirloom Nacional – a legritkább kakaó fajta) organikus kakaóból készült étcsokoládé por, majdnem olyan finom szemcsés, mint a kakaópor! A legkrémesebb és lágyabb 100%-os étcsoki por amit valaha kóstoltunk!
Felhasználható: forró csoki, kakaó latte, kávé, smoothie készítéséhez, ízesítéséhez, sütéshez.
Ízesítés: méz, fahéj, kurkuma, bors, chili.
Tanusítványok: Heirloom Cacao Preservation, Organic Europe, Organic USDA, Fair Trade
Vegan, glutén-, laktóz és hozzáadott cukor mentes.
-
Nincs készleten Akció Tovább olvasom
Zotter forrócsoki pasztilla vegan válogatás: ötféle csokoládé pasztilla egy csomagban:
- BitterClassic
- “Madárszem” chili
- Xocitto 100%
- Diós nugát
- Kender ital
Vegán válogatás: öt forrócsoki ital – ízkalandozóknak, akik egészségesen táplálkoznak, és ezzel egy kicsit hozzájárulnak a bolygónk megmentéséhez.
5 db 22 g-os pasztillát tartalmaz.
A forrócsoki pasztilla elkészítése
Vegyes
Minden tábla csokoládéhoz melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. A csokoládét és a folyadékot összekeverjük, robotgéppel vagy botmixerrel jól összedolgozzuk, és pillanatok alatt elkészül a forrócsoki!
Krémes keverék
Egy kis serpenyőben forralj fel 200 ml növényi tejet, adj hozzá egy csokoládé pasztillát, és alaposan keverd össze. Még egyszer rövid ideig forraljuk, és kész is a forró csokoládé ital!
Kevert
Melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. Adj a folyadékhoz egy tábla csokoládé pasztillát, és hagyd állni 1-2 percig, majd keverd addig, amíg a csokipasztilla tejesen fel nem oldódik. Hagyd állni a forró csoki italt további 1-2 percig, hogy az összes íz átjárja, mielőtt még egy jó habverővel felvernéd.
Cool – csokoládé ivás a jégen
Készítsd el az forró csokidat „normál módon”, majd hagyd kihűlni a hűtőben és tálald jégkockákkal vagy tört jéggel.
Vegan, glutén-, laktózmentes.
Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.
Zotter étcsokoládé pasztilla vegan válogatás
3 000 FtOriginal price was: 3 000 Ft.2 000 FtCurrent price is: 2 000 Ft. (bruttó ár)Értékelés: 0 / 5Tovább olvasom -
Nincs készleten Tovább olvasom
Zotter forrócsoki pasztilla 78%-os kakaótartalommal.
Megalkuvást nem ismerően intenzív íz. Különösen magas kakaótartalommal Latin-Amerika legjobb kakaófajtáiból, amit a Zotter bean-to-bar csokoládégyárban magas kakaótartalmú és rengeteg kakaóaromával rendelkező ivócsokoládéká alakítják.
5 db 22 g-os pasztillát tartalmaz.
A forrócsoki pasztilla elkészítése
Vegyes
Minden tábla csokoládéhoz melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. A csokoládét és a folyadékot összekeverjük, robotgéppel vagy botmixerrel jól összedolgozzuk, és pillanatok alatt elkészül a forrócsoki!
Krémes keverék
Egy kis serpenyőben forralj fel 200 ml növényi tejet, adj hozzá egy csokoládé pasztillát, és alaposan keverd össze. Még egyszer rövid ideig forraljuk, és kész is a forró csokoládé ital!
Kevert
Melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. Adj a folyadékhoz egy tábla csokoládé pasztillát, és hagyd állni 1-2 percig, majd keverd addig, amíg a csokipasztilla tejesen fel nem oldódik. Hagyd állni a forró csoki italt további 1-2 percig, hogy az összes íz átjárja, mielőtt még egy jó habverővel felvernéd.
Cool – csokoládé ivás a jégen
Készítsd el az forró csokidat „normál módon”, majd hagyd kihűlni a hűtőben és tálald jégkockákkal vagy tört jéggel.
Vegan, glutén-, laktózmentes.
Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.
-
Nincs készleten Tovább olvasom
Korábban még a szamurájok is kihasználták a matcha zöld tea erejét: Japánban a teanövényeket a betakarítás előtt 4 hétig árnyékolják, hogy a levelek aromásabbak, értékesebbek és zöldebbek legyenek. Ezt követően a leveleket a legfinomabb porrá őrlik, és fehér rizscsokoládéval keverik össze. Ebből aztán fantasztikus zöld tea aromájú zöld ivócsokoládé lesz. Ez az alkotás természetesen vegán.
A forrócsoki pasztilla elkészítése
Vegyes
Minden tábla csokoládéhoz melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. A csokoládét és a folyadékot összekeverjük, robotgéppel vagy botmixerrel jól összedolgozzuk, és pillanatok alatt elkészül a forrócsoki!
Krémes keverék
Egy kis serpenyőben forralj fel 200 ml növényi tejet, adj hozzá egy csokoládé pasztillát, és alaposan keverd össze. Még egyszer rövid ideig forraljuk, és kész is a forró csokoládé ital!
Kevert
Melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. Adj a folyadékhoz egy tábla csokoládé pasztillát, és hagyd állni 1-2 percig, majd keverd addig, amíg a csokipasztilla tejesen fel nem oldódik. Hagyd állni a forró csoki italt további 1-2 percig, hogy az összes íz átjárja, mielőtt még egy jó habverővel felvernéd.
Cool – csokoládé ivás a jégen
Készítsd el az forró csokidat „normál módon”, majd hagyd kihűlni a hűtőben és tálald jégkockákkal vagy tört jéggel.
Vegan, glutén-, laktózmentes.
Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.
-
Nincs készleten Tovább olvasom
A molinillo egy karcsú, fából készült habosító eszköz, melynek segítségével te is létre hozhatod a mexikói forró csoki ízletes habját!
A Hernán molinillot (habosító) Oaxaca-ban készítik, ahol a díszes mintákat kézzel vésik a fába.
Kézzel vésett keményfa habosító. A karcsú fogantyú segíti a könnyed forgatást. A sima alj puhítja és apró darabokra töri az étcsokoládét. A laza gyűrűk levegőt juttatnak a forró csokiba és habos felszínt készítenek.
-
Nincs készleten Tovább olvasom
Zotter mogyorós forrócsoki pasztilla 30%-os kakaótartalommal.
A házi készítésű mogyorós praliné étcsokoládéval kombinálva 70% kakaógaranciával – hogy is lehetne másként – mogyorós élvezet!
A forrócsoki pasztilla elkészítése
Vegyes
Minden tábla csokoládéhoz melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. A csokoládét és a folyadékot összekeverjük, robotgéppel vagy botmixerrel jól összedolgozzuk, és pillanatok alatt elkészül a forrócsoki!
Krémes keverék
Egy kis serpenyőben forralj fel 200 ml növényi tejet, adj hozzá egy csokoládé pasztillát, és alaposan keverd össze. Még egyszer rövid ideig forraljuk, és kész is a forró csokoládé ital!
Kevert
Melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. Adj a folyadékhoz egy tábla csokoládé pasztillát, és hagyd állni 1-2 percig, majd keverd addig, amíg a csokipasztilla tejesen fel nem oldódik. Hagyd állni a forró csoki italt további 1-2 percig, hogy az összes íz átjárja, mielőtt még egy jó habverővel felvernéd.
Cool – csokoládé ivás a jégen
Készítsd el az forró csokidat „normál módon”, majd hagyd kihűlni a hűtőben és tálald jégkockákkal vagy tört jéggel.
Vegan, glutén-, laktózmentes.
Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.
-
Nincs készleten Tovább olvasom
Zotter forrócsoki pasztilla 40%-os kakaótartalommal.
Ízletes, házi készítésű kender nugát pörkölt kendermagból, ami nem tartalmaz THC-t, viszont sok értékes összetevőt tartalmaz, és nagyon régóta gyógyírként használják.
A kendernek egyszerűen kultikus státusza van, 70%-os kakaótartalmú étcsokoládéval finomítva, szójatejjel kombinálva a kender egy hűvös erőitallá válik, amely teljesen vegán.
5 db 22 g-os pasztillát tartalmaz.
A forrócsoki pasztilla elkészítése
Vegyes
Minden tábla csokoládéhoz melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. A csokoládét és a folyadékot összekeverjük, robotgéppel vagy botmixerrel jól összedolgozzuk, és pillanatok alatt elkészül a forrócsoki!
Krémes keverék
Egy kis serpenyőben forralj fel 200 ml növényi tejet, adj hozzá egy csokoládé pasztillát, és alaposan keverd össze. Még egyszer rövid ideig forraljuk, és kész is a forró csokoládé ital!
Kevert
Melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. Adj a folyadékhoz egy tábla csokoládé pasztillát, és hagyd állni 1-2 percig, majd keverd addig, amíg a csokipasztilla tejesen fel nem oldódik. Hagyd állni a forró csoki italt további 1-2 percig, hogy az összes íz átjárja, mielőtt még egy jó habverővel felvernéd.
Cool – csokoládé ivás a jégen
Készítsd el az forró csokidat „normál módon”, majd hagyd kihűlni a hűtőben és tálald jégkockákkal vagy tört jéggel.
Vegan, glutén-, laktózmentes.
Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.
-
Nincs készleten Tovább olvasom
Krémes energiaital, amely 100%-ban FairTrade bio kakaóból áll. Turmixgép és forró víz segítségével krémes habbá verjük. A Xocitto ötlete egy eszpresszóhoz hasonlít. Élvezd tisztán, vagy adj hozzá cukrot vagy tejet, hogy megpuhuljon. Készítsd el egyéni ízlésed szerint…
5 db 22 g-os pasztillát tartalmaz.
A forrócsoki pasztilla elkészítése
Krémes
Forralj fel 100 ml vizet egy kis serpenyőben, adj hozzá egy Xocitto szeletet, és keverd össze kézi mixerrel. Ezután forrald fel gyorsan a keveréket, és élvezd a csodálatos kakaóitalt tisztán vagy növényi tejjel és cukorral!
Dupla adag ajánlott: használj 200 ml vizet és 2 Xocitto rudat!
Gyors Mix
Adj hozzá 100 ml forró vizet egy 100%-os Xocitto szelethez, és keverd össze turmixgéppel vagy kézi mixerrel. Csakúgy mint a kávé, a Xocitto is fogyasztható egyéni ízlés szerint, növényi tejjel és cukorral vagy anélkül!
Vegan, glutén-, laktózmentes.
Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.
-
Nincs készleten Tovább olvasom
Keleti hangulatú, datolyacukorral édesített forrócsokoládé egyenesen a meséből, amely tiszta őrölt datolyából készül. Ennek a csokoládénak az alapja egy házi készítésű kesudió praliné narancsolajjal, fahéjjal, kardamommal, gyömbérrel, kurkumával és timut borssal, amely nem csípős ízű, de izgalmas citrusos illatú. Teljesen vegán!
5 db 22 g-os pasztillát tartalmaz.
A forrócsoki pasztilla elkészítése
Vegyes
Minden tábla csokoládéhoz melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. A csokoládét és a folyadékot összekeverjük, robotgéppel vagy botmixerrel jól összedolgozzuk, és pillanatok alatt elkészül a forrócsoki!
Krémes keverék
Egy kis serpenyőben forralj fel 200 ml növényi tejet, adj hozzá egy csokoládé pasztillát, és alaposan keverd össze. Még egyszer rövid ideig forraljuk, és kész is a forró csokoládé ital!
Kevert
Melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. Adj a folyadékhoz egy tábla csokoládé pasztillát, és hagyd állni 1-2 percig, majd keverd addig, amíg a csokipasztilla tejesen fel nem oldódik. Hagyd állni a forró csoki italt további 1-2 percig, hogy az összes íz átjárja, mielőtt még egy jó habverővel felvernéd.
Cool – csokoládé ivás a jégen
Készítsd el az forró csokidat „normál módon”, majd hagyd kihűlni a hűtőben és tálald jégkockákkal vagy tört jéggel.
Vegan, glutén-, laktózmentes.
Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.
-
Nincs készleten Tovább olvasom
Összetevők (100 g)
- organikus kakaó és kakaóvaj, organikus nádcukor
- Energia: 2069 kJ (493 kcal)
- Zsír: 42,3 g
- Szénhidrát: 42 g (cukor: 15 g)
- Fehérje: 10,5 g
- Rostok: 24 g
Chocolate Tree forró csoki pelyhek 85% kakaótartalommal
2 990 Ft (bruttó ár)Értékelés: 0 / 5Tovább olvasom -
Nincs készleten Tovább olvasom
Rengeteg chili. A “Bird’s Eye” chilit a chili eredeti formájának tekintik, ritka, tüzes és aromákkal teli. Ezt a magas kakaótartalmú sötét forrócsokit a babtól a rúdig (bean-to-bar) gyártják. Fűszeres ital, amely élénkíti az érzékeket.
5 db 22 g-os pasztillát tartalmaz.
A forrócsoki pasztilla elkészítése
Vegyes
Minden tábla csokoládéhoz melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. A csokoládét és a folyadékot összekeverjük, robotgéppel vagy botmixerrel jól összedolgozzuk, és pillanatok alatt elkészül a forrócsoki!
Krémes keverék
Egy kis serpenyőben forralj fel 200 ml növényi tejet, adj hozzá egy csokoládé pasztillát, és alaposan keverd össze. Még egyszer rövid ideig forraljuk, és kész is a forró csokoládé ital!
Kevert
Melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. Adj a folyadékhoz egy tábla csokoládé pasztillát, és hagyd állni 1-2 percig, majd keverd addig, amíg a csokipasztilla tejesen fel nem oldódik. Hagyd állni a forró csoki italt további 1-2 percig, hogy az összes íz átjárja, mielőtt még egy jó habverővel felvernéd.
Cool – csokoládé ivás a jégen
Készítsd el az forró csokidat „normál módon”, majd hagyd kihűlni a hűtőben és tálald jégkockákkal vagy tört jéggel.
Vegan, glutén-, laktózmentes.
Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.