Kézműves csokoládé márkák

Forgalmazott kézműves és bean-to-bar, luxus és prémium minőségű étcsokoládé márkák – Darkest Desire

 • French Broad

  French Broad

  A French Broad egy esküvőn történt "véletlen" találkozásból született. Az esküvőn egymásba szeretett bárpultos és vendég, majd hamarosan Costa Rica kakaóban gazdag esőerdőiben találták magukat. Pár évig egy kávézót üzemeltettek a karibi tengerparton, melyben házilag készített csokoládékat és desszerteket árultak, majd visszaköltöztek Észak Karolinába és 2007-ben megalapították a French Broad Chocolate-et...  
 • Fruition Chocolate Works

  Fruition Chocolate Works

  A Fruition Chocolate Works az étcsokoládé készítését zamatos, etikus forrásból származó kakaóbabok válogatásával kezdi. A modern és tradicionális módszerek segítenek előhozni a díjnyertes bean-to-bar étcsokoládék ízét és zamatát.  
 • Cacao Hunters

  Cacao Hunters

  Cacao Hunters kolumbiai kézműves étcsokoládék kolumbiai kakaóból készülnek, 53% és 100% közötti kakaótartalommal.  
 • Chocorino

  Chocorino

  Chocorino magyar kézműves étcsokoládék Agárdon készülnek a Velencei-tó közvetlen közelében. Itt dolgozzák fel a kakaómasszát amit ecuadorban termelt kakaóbabból készítenek. Minden termékük alapja a Fino de Aroma minőségű ecuadori kakaóbab.
 • Rapunzel

  Rapunzel

  Rapunzel vegán étcsokoládék
 • ChocoCard

  ChocoCard

  A ChocoCard étcsokoládék szíve és lelke a csokoládé, ezért az alapanyagok kiválasztására különös gondot fordítanak. A tökéletes ízkombináció elérése érdekében minden kreációhoz a hozzá leginkább passzoló, prémium minőségű csokoládét választják. A Chococard családi vállalkozás, 2011. óta készíti kiváló minőségű bean-to-bar csokoládéit.  
 • Chocolate Tree

  Chocolate Tree

  A skót Chocolate Tree a bean-to-bar kézműves étcsokoládéi számos nemzetközi díjat nyertek és bizonyították kiváló minőségüket és páratlan ízvilágukat. A legjobb minőségű kakaót Belizeből, Mexikóból és Peruból, közvetlenül a termelőktől szerzik be, amit sok-sok hozzáértéssel és szeretettel, kővel őrölve változtatnak át mennyei étcsokoládékká.  
 • Chocolatemakers

  Chocolatemakers

  A holland Chocolatemakers termékei jótékonysági szervezeteket támogatnak, mert mind a kakaó, mind a nádcukor a Masarang alapítvány által termelt bio agro gazdálkodásokból származik, melyek segítenek megőrizni a gorillák és orangutánok életterét. A Chocolatemakers étcsokoládéi egyedi ízvilággal rendelkeznek, a kiváló minőségű kakaónak és a hozzáértő elkészítésnek köszönhetően.  
 • Fabric

  Fabric

  A Fabric étcsokoládék egy családi vállalkozás világhírű termékei. Mottójuk a természetesség és az organikus alapanyagok használata. Viktória Szeleczky-Takács csokoládéi többször is nyertek különféle csokoládé versenyeken és díjakon.  
 • Kilian & Close

  Kilian & Close

  A német Kilian & Close étcsokoládé készítők célja a kakaó ízének legtermészetesebb visszaadása egyszerű receptek és minőségi hozzávalók segítségével. A Kilian & Close az egyik legismertebb és legkedveltebb bean-to-bar kézműves étcsokoládé manufaktúra Németországban. Tizenegy-féle díjnyertes étcsokoládéjuk közül több nyert már nemzetközi díjakat is!  
 • Manoa

  Manoa

  A Manoa étcsokoládék Hawaii-on készülnek, Direct Trade minősítéssel rendelkeznek. A Manoa bean-to-bar kézműves étcsokoládéi elsősorban Hawaii-on termő kakaóból készülnek. A Manoat 2010-ben alapították fiatal egyetemisták, akik a minőségi csokoládék elkötelezett hívei.  
 • Melt

  Melt

  A londoni Melt által készített luxus kézműves étcsokoládék Magyarországon csak a Darkest Desire webáruházban kaphatóak. Londonban is csak két helyen, a Melt londoni üzleteiben, továbbá a Selfridges-ben érhetőek el a prémium minőségű csokoládék rajongóinak számára. A Melt Chocolates egy családi vállalkozás, mely 2006-óta várja a luxus csokoládék szerelmeseit. Az üzleteiken egy helyen van a konyha és a kiszolgálás, a vásárlók végig kísérhetik a csokoládé készítés folyamatát. A Melt saját receptek alapján készíti fenséges, ízletes és feledhetetlen étcsokoládéit, melyeket a londoni luxus csokoládék legjobbjai közt tartanak számon.
 • Raaka

  Raaka

  A Raaka étcsokoládék rendkívül ízletesek. Sikeresen adják át a kakaóbab merészebb, gyümölcsösebb ízvilágát. A bean-to-bar étcsokoládék a különleges pörkölési eljárás által nyerik el egyedi ízvilágukat. A Raaka műhelye Brooklynban található.  
 • Ritual

  Ritual

  Ritual étcsokoládék az amerikai Utah államban készülnek, klasszikus európai receptek alapján, modern amerikai stílusban. A Ritual bean-to-bar kézműves étcsokoládék különleges minőségűek, lehetővé téve a minőségi kakaó teljes ízvilágának maradéktalan megtapasztalását.  
 • Taza

  Taza

  A Taza az amerikai Massachusetts-ben készíti csokoládéit eredeti mexikói recept szerint. A Taza a kakaót közvetlenül a termelőktől szerzi be (Direct Trade), garantált felvásárlási áron, ezzel is segítve a termelőket, hogy tisztes részt kaphassanak a csokoládékból befolyt bevételekből. Taza étcsokoládék kővel őröltek, mely eljárás egyedi ízt és állagot kölcsönöz a Taza által készített étcsokoládéknak. A kővel őrölt organikus kakaó az átlagosnál nagyobb szemcséjű és segít a kakaó széles ízvilágának zavartalan megtapasztalásában.
 • Zotter

  Zotter

  Zotter étcsokoládék 100%-ban organikus alapanyagokból készülnek, Fair Tarde minőségben, a kakaó forrása visszakövethető a termelőkig. A Zotter bean-to-bar étcsokoládéi világ szerte híresek kiváló minőségükről és sokféle variációjukról.