Étcsokoládék

 • Forrócsoki

  Forrócsoki (3)

  A forró csokoládé az Istenek itala. A csokoládét eredetileg kukoricaliszttel és chilivel kevert folyadékként fogyasztották Dél Amerikában.A webáruházunkban megtalálható étcsokoládék mindegyikéből készíthető forró csokoládé, de a legfinomabbak a itt találhatóak.Számos forró csokoládé recept is megtalálható blogunkban. 
 • Luxus csokoládék

  Luxus csokoládék (8)

  A minőség nem csak egy szó és a luxus nem csak pénz kérdése: a prémium minőségű étcsokoládé a mindenki számára megfizethető luxus!A kézműves étcsokoládék által kínált minőség és élmény olyan luxus, melyet mindenki megérdemel.Tedd az életedet boldogabbá és egészségesebbé!
 • Kézműves csokoládék

  Kézműves csokoládék (33)

  Kézműves csokoládé a világ minden szegletéből

  A legjobb minőségű és legízletesebb étcsokoládék általában  a kézműves csokoládé műhelyekben készülnek, ahol egy-egy híres chocolatier vezetésével készítik el a remekműveket.A legtöbb kézműves csokoládé manufaktúra családi vállalkozás. A French Broad kézműves étcsokoládék készítőit például a csokoládé rajongásuk hozta össze.A kézműves csokoládék világszerte egyre népszerűbbek, mert az emberek kezdik felismerni, hogy a jó minőségnek mindenhol ára van, mivel nem csak az alapanyagok drágábbak, de a gondos és aprólékos személyes kézi munka is többe kerül mint a sorozatgyártás.
 • Mini, nasi

  Mini, nasi (2)

  A mini, nasi és kisméretű étcsokoládékat ajánljuk étkezés utánra, kávé helyett, vagy kávé mellett, valamint rendezvényekre, ajándéknak, nassolni valónak. 
 • Bean-to-bar étcsokoládék

  Bean-to-bar étcsokoládék (33)

  A bean-to-bar étcsokoládék növekvő népszerűsége nem véletlen. A bean-to-bar étcsokoládé készítők a kakaóbab szüretelésétől kezdve, az étcsokoládé csomagolásáig, a csokoládé készítés teljes folyamatán rajta tartják a szemüket és a kezüket.Ezáltal étcsokoládéik általában szélesebb ízspektrummal rendelkeznek, több a variációs lehetőség az étcsokoládék elkészítése során.A kakaóbab és a belőle készült étcsokoládé ízére (a kakaóbab fajtája és a termőterület mellett) nagy hatással van a szárítás és pörkölés ideje és módja.A bean-to-bar étcsokoládé készítők már a pörkölést is maguk végzik ezért befolyásolni tudják az elkészülő étcsokoládék ízét és állagát is.
 • Különleges csokoládék

  Különleges csokoládék (15)

  A webáruházunkban kapható különleges csokoládék kiemelkednek a kézműves étcsokoládék között, vagy ízükkel, vagy származási helyükkel, vagy készítési módjukkal.Vannak köztük 100%-os kakaótartalmú, Criollo kakaóból készült különlegességek, vadon termő kakaóból készült finomságok, Limited Edition sorozatok, mézes étcsokoládék, áfonyás csokoládék, narancsos étcsokoládék, kávébabbal ízesített étcsokoládék is. 
 • Díjnyertes étcsokoládék

  Díjnyertes étcsokoládék (3)

  Számos csokoládé díj kerül évente kiosztásra a különböző csokoládé versenyeken. Összegyűjtöttük a legjobbnak talált díjnyertes étcsokoládékat webáruházunkban, melyeket a legfinomabbnak találtuk. 
 • Vegan csokoládék

  Vegan csokoládék (19)

  A webáruházunkban kapható vegan csokoládékat veganok is nyugodtan fogyaszthatják, mert nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű összetevőt: se tejterméket, se tojást, se mézet.(Egyik termékünk se tartalmaz állati eredetű összetevőket: tejet, tojást, mézet. A vegan csokoládék termékcsoportba azokat a termékeket gyűjtöttük össze, amelyek többek számára megfizethetőek. De természetesen a luxus és prémium kategóriás étcsokoládék is veganok!)Minden étcsokoládénk vegan, de nem minden vegan csokoládénk étcsokoládé! :) 
 • Cukor mentes étcsokoládék

  Cukor mentes étcsokoládék (9)

  Teljesen cukor mentes étcsokoládék nem léteznek, mivel a kakaóbab is tartalmaz némi szénhidrátot, azonban az itt kapható étcsokoládék vagy édesítővel készülnek, vagy egyáltalán nem tartalmaznak a kakaón kívül más összetevőt (100%-os étcsokoládék). 
 • Single-origin

  Single-origin (40)

  A Single origin étcsokoládék egy termőhelyről származó kakaóból készülnek, ezáltal hangsúlyosabban érvényesül az adott tájegység által kialakított egyedi ízvilág. 
 • 100%-os étcsokoládék

  100%-os étcsokoládék (7)

  A 100% kakaó tartalmú kézműves és bean-to-bar étcsokoládé egészséges és boldogság fokozó, növeli a szellemi teljesítményt. A 100%-os étcsokoládék nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, így akár cukorbetegek is fogyaszthatják.
 • 85% feletti étcsokoládék

  85% feletti étcsokoládék (6)

  A 85% feletti kakaótartalommal rendelkező étcsokoládék kellemes kompromisszumot jelentenek az édes élvezetek és a kakaó tiszta, kesernyés, fanyar-édes ízvilága között.

A minőségi és magas kakaótartalmú étcsokoládé segít megtapasztalni a kakaó tiszta ízét, zamatát és pozitív hatásait.

A kakaó ízének zavartalan megtapasztalását kínálják az étcsokoládék.

A kakaó és az étcsokoládé remek magnézium forrás, hangulatjavító, élénkítő, védi a szívet és a keringési rendszert és jót tesz a bőrnek is.

A webáruházunkban kapható kézműves étcsokoládék a legjobb minőséget képviselik, a Darkest Desire webáruházban a a legjobb kézműves manufaktúrák étcsokoládéit gyűjtöttük össze.