Darkest Desire

Vegan csokoládék

A vegan étcsokoládékat veganok is nyugodtan fogyaszthatják, mert nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű terméket.

A vegan csokoládékat veganok is nyugodtan fogyaszthatják, mert nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű összetevőt: se tejterméket, se tojást, se mézet. (Az itt bemutatott termékek egyike sem tartalmaz állati eredetű összetevőket: tejet, tojást, mézet. A vegan csokoládék termékcsoportba azokat a termékeket gyűjtöttük össze, amelyek többek számára megfizethetőek. De természetesen a luxus és prémium kategóriás étcsokoládék is veganok!) Minden itt bemutatott étcsokoládé vegan, de nem minden vegan csokoládé étcsokoládé! :)

Termékek

Keres még egy jó étcsokis receptet?

Receptek böngészése