Kakaóbab
A pörkölt kakaóbab és kakaóbab töret (cacao nibs) a 100%-os étcsokoládékhoz hasonlatosan segít a kakaó ízének és hatásának teljes és maradéktalan megtapasztalásában.
Mivel a szárításon és pörkölésen kívül nem éri más hatás, a kakaóbab töretnek a legmagasabb az antioxidáns és flavonoid tartalma!
A kakaó az egyik legegészségesebb növény, mivel a kakaó rendelkezik a legmagasabb antioxidáns tartalommal a növények között.
Mind a(z) 5 találat megjelenítveSorted by popularity
Nincs készleten Tovább olvasom
Perui pörkölt kakaóbab. A kakaó ízének, zamatának és hatásának tökéletesen tiszta és zavartalan megtapasztalása.
A kakaóbab azonnal fogyasztható, vagy ételek díszítésére és ízesítésére is felhasználható.
Súly: 100 g
A kakaóbab kiváló antioxidáns. Javítja a közérzetet. Elsődleges magnéziumforrás. Jótékony hatással van a gyomorproblémákra, fáradtságra, köhögésre és szív-és érrendszeri problémákra. Nagy mennyiségben tartalmaz rezet, foszfort és káliumot. Ásványi anyagokban és vitamunokban gazdag: magnézium, kálium, cink, vas, foszfor, réz, A, B1, B2, B6, B12, D, E
A kakaóbab amellett, hogy rendkívül egészséges, íz- és illat élményével is elvarázsol. A kakaóbab természet egyik legerősebb antioxidáns tartalmú élelmiszere. A kakaóbab nem tartalmaz cukrot, a glikémiás indexe is alacsony, fogyókúrázóknak és desszertek ízesítésére is alkalmas.
Sütemények, desszertek, reggelik ízesítéséhez, kakaó-, forró csokoládé készítéséhez. Tökéletes íz harmónia érhető el mézzel, vaníliával, fahéjjal, gyümölccsel, pikáns paprikával fűszerezve.
Nincs készleten Tovább olvasom
Madagaszkári pörkölt kakaóbab. A kakaó ízének, zamatának és hatásának tökéletesen tiszta és zavartalan megtapasztalása.
A kakaóbab azonnal fogyasztható, vagy ételek díszítésére és ízesítésére is felhasználható.
Súly: 100 g
A kakaóbab kiváló antioxidáns. Javítja a közérzetet. Elsődleges magnéziumforrás. Jótékony hatással van a gyomorproblémákra, fáradtságra, köhögésre és szív-és érrendszeri problémákra. Nagy mennyiségben tartalmaz rezet, foszfort és káliumot. Ásványi anyagokban és vitamunokban gazdag: magnézium, kálium, cink, vas, foszfor, réz, A, B1, B2, B6, B12, D, E
A kakaóbab amellett, hogy rendkívül egészséges, íz- és illat élményével is elvarázsol. A kakaóbab természet egyik legerősebb antioxidáns tartalmú élelmiszere. A kakaóbab nem tartalmaz cukrot, a glikémiás indexe is alacsony, fogyókúrázóknak és desszertek ízesítésére is alkalmas.
Sütemények, desszertek, reggelik ízesítéséhez, kakaó-, forró csokoládé készítéséhez. Tökéletes íz harmónia érhető el mézzel, vaníliával, fahéjjal, gyümölccsel, pikáns paprikával fűszerezve.
Nincs készleten Tovább olvasom
Ecuadori pörkölt kakaóbab. A kakaó ízének, zamatának és hatásának tökéletesen tiszta és zavartalan megtapasztalása.
A kakaóbab azonnal fogyasztható, vagy ételek díszítésére és ízesítésére is felhasználható.
Súly: 100 g
A kakaóbab kiváló antioxidáns. Javítja a közérzetet. Elsődleges magnéziumforrás. Jótékony hatással van a gyomorproblémákra, fáradtságra, köhögésre és szív-és érrendszeri problémákra. Nagy mennyiségben tartalmaz rezet, foszfort és káliumot.
Ásványi anyagokban és vitamunokban gazdag: magnézium, kálium, cink, vas, foszfor, réz, A, B1, B2, B6, B12, D, E
A kakaóbab amellett, hogy rendkívül egészséges, íz- és illat élményével is elvarázsol. A kakaóbab természet egyik legerősebb antioxidáns tartalmú élelmiszere. A kakaóbab nem tartalmaz cukrot, a glikémiás indexe is alacsony, fogyókúrázóknak és desszertek ízesítésére is alkalmas.
Sütemények, desszertek, reggelik ízesítéséhez, kakaó-, forró csokoládé készítéséhez. Tökéletes íz harmónia érhető el mézzel, vaníliával, fahéjjal, gyümölccsel, pikáns paprikával fűszerezve.
Nincs készleten Tovább olvasom
Pörkölt Manabi kakaóbab töret Ecuadorból, kifejtve és apró kakaószemekre vágva. Tiszta kakaóenergia, azonnal nassolhatsz belőle, mint a latin-amerikaiak teszik, vagy finomíthatod vele az ételeket, desszerteket.
Súly: 100 g
A kakaóbab töret kiváló antioxidáns. Javítja a közérzetet. Elsődleges magnéziumforrás. Jótékony hatással van a gyomorproblémákra, fáradtságra, köhögésre és szív-és érrendszeri problémákra. Nagy mennyiségben tartalmaz rezet, foszfort és káliumot. Ásványi anyagokban és vitamunokban gazdag: magnézium, kálium, cink, vas, foszfor, réz, A, B1, B2, B6, B12, D, E
A kakaóbab amellett, hogy rendkívül egészséges, íz- és illat élményével is elvarázsol. A kakaóbab természet egyik legerősebb antioxidáns tartalmú élelmiszere. A kakaóbab nem tartalmaz cukrot, a glikémiás indexe is alacsony, fogyókúrázóknak és desszertek ízesítésére is alkalmas.
Sütemények, desszertek, reggelik ízesítéséhez, kakaó-, forró csokoládé készítéséhez. Tökéletes íz harmónia érhető el mézzel, vaníliával, fahéjjal, gyümölccsel, pikáns paprikával fűszerezve.
Nyomokban tartalmazhat mindenféle dióféléket.
Nincs készleten Tovább olvasom
A bio kakaó amellett, hogy elvarázsol íz-és illatélményével több szempontból is pozitív hatást gyakorol szervezetünkre.
A kakaóbab magas vitamin és ásványi anyag tartalmú szuperélelmiszer. A kakaó elsőszámú magnézium forrás, melynek jótékony hatását számos tudományos kutatás alátámasztja.