Kakaóbab

  • Pörkölt madagaszkári kakaóbab

    Pörkölt madagaszkári kakaóbab

    1 600 Ft (bruttó ár)

     

    Madagaszkári pörkölt kakaóbab. A kakaó ízének, zamatának és hatásának tökéletesen tiszta és zavartalan megtapasztalása.

    A kakaóbab azonnal fogyasztható, vagy ételek díszítésére és ízesítésére is felhasználható.

    Súly: 100 g

     

    A kakaóbab kiváló antioxidáns. Javítja a közérzetet. Elsődleges magnéziumforrás. Jótékony hatással van a gyomorproblémákra, fáradtságra, köhögésre és szív-és érrendszeri problémákra. Nagy mennyiségben tartalmaz rezet, foszfort és káliumot. Ásványi anyagokban és vitamunokban gazdag: magnézium, kálium, cink, vas, foszfor, réz, A, B1, B2, B6, B12, D, E

    A kakaóbab amellett, hogy rendkívül egészséges, íz- és illat élményével is elvarázsol. A kakaóbab természet egyik legerősebb antioxidáns tartalmú élelmiszere. A kakaóbab nem tartalmaz cukrot, a glikémiás indexe is alacsony, fogyókúrázóknak és desszertek ízesítésére is alkalmas.

    Sütemények, desszertek, reggelik ízesítéséhez, kakaó-, forró csokoládé készítéséhez. Tökéletes íz harmónia érhető el mézzel, vaníliával, fahéjjal, gyümölccsel, pikáns paprikával fűszerezve.

     

    Kosárba teszem
  • Pörkölt perui kakaóbab

    Pörkölt perui kakaóbab

    1 600 Ft (bruttó ár)

     

    Perui pörkölt kakaóbab. A kakaó ízének, zamatának és hatásának tökéletesen tiszta és zavartalan megtapasztalása.

    A kakaóbab azonnal fogyasztható, vagy ételek díszítésére és ízesítésére is felhasználható.

    Súly: 100 g

     

    A kakaóbab kiváló antioxidáns. Javítja a közérzetet. Elsődleges magnéziumforrás. Jótékony hatással van a gyomorproblémákra, fáradtságra, köhögésre és szív-és érrendszeri problémákra. Nagy mennyiségben tartalmaz rezet, foszfort és káliumot. Ásványi anyagokban és vitamunokban gazdag: magnézium, kálium, cink, vas, foszfor, réz, A, B1, B2, B6, B12, D, E

    A kakaóbab amellett, hogy rendkívül egészséges, íz- és illat élményével is elvarázsol. A kakaóbab természet egyik legerősebb antioxidáns tartalmú élelmiszere. A kakaóbab nem tartalmaz cukrot, a glikémiás indexe is alacsony, fogyókúrázóknak és desszertek ízesítésére is alkalmas.

    Sütemények, desszertek, reggelik ízesítéséhez, kakaó-, forró csokoládé készítéséhez. Tökéletes íz harmónia érhető el mézzel, vaníliával, fahéjjal, gyümölccsel, pikáns paprikával fűszerezve.

     

    Kosárba teszem
  • Pörkölt ecuadori kakaóbab

    Pörkölt ecuadori kakaóbab

    1 600 Ft (bruttó ár)

     

    Ecuadori pörkölt kakaóbab. A kakaó ízének, zamatának és hatásának tökéletesen tiszta és zavartalan megtapasztalása.

    A kakaóbab azonnal fogyasztható, vagy ételek díszítésére és ízesítésére is felhasználható.

    Súly: 100 g

     

    A kakaóbab kiváló antioxidáns. Javítja a közérzetet. Elsődleges magnéziumforrás. Jótékony hatással van a gyomorproblémákra, fáradtságra, köhögésre és szív-és érrendszeri problémákra. Nagy mennyiségben tartalmaz rezet, foszfort és káliumot.

    Ásványi anyagokban és vitamunokban gazdag: magnézium, kálium, cink, vas, foszfor, réz, A, B1, B2, B6, B12, D, E

    A kakaóbab amellett, hogy rendkívül egészséges, íz- és illat élményével is elvarázsol. A kakaóbab természet egyik legerősebb antioxidáns tartalmú élelmiszere. A kakaóbab nem tartalmaz cukrot, a glikémiás indexe is alacsony, fogyókúrázóknak és desszertek ízesítésére is alkalmas.

    Sütemények, desszertek, reggelik ízesítéséhez, kakaó-, forró csokoládé készítéséhez. Tökéletes íz harmónia érhető el mézzel, vaníliával, fahéjjal, gyümölccsel, pikáns paprikával fűszerezve.

     

    Kosárba teszem
  • Pörkölt kakaóbab töret (Ecuador Manabi)

    Pörkölt kakaóbab töret (Ecuador Manabi)

    1 600 Ft (bruttó ár)

     

    Ecuadori (Manabi) pörkölt kakaóbab töret.

    A kakaó ízének, zamatának és hatásának tökéletesen tiszta és zavartalan megtapasztalása.

    A kakaóbab töret azonnal fogyasztható, vagy ételek díszítésére és ízesítésére is felhasználható.

    Súly: 100 g

     

    A kakaóbab töret kiváló antioxidáns. Javítja a közérzetet. Elsődleges magnéziumforrás. Jótékony hatással van a gyomorproblémákra, fáradtságra, köhögésre és szív-és érrendszeri problémákra. Nagy mennyiségben tartalmaz rezet, foszfort és káliumot.

    Ásványi anyagokban és vitamunokban gazdag: magnézium, kálium, cink, vas, foszfor, réz, A, B1, B2, B6, B12, D, E

    A kakaóbab amellett, hogy rendkívül egészséges, íz- és illat élményével is elvarázsol. A kakaóbab természet egyik legerősebb antioxidáns tartalmú élelmiszere. A kakaóbab nem tartalmaz cukrot, a glikémiás indexe is alacsony, fogyókúrázóknak és desszertek ízesítésére is alkalmas.

    Sütemények, desszertek, reggelik ízesítéséhez, kakaó-, forró csokoládé készítéséhez. Tökéletes íz harmónia érhető el mézzel, vaníliával, fahéjjal, gyümölccsel, pikáns paprikával fűszerezve.

     

    Kosárba teszem

A pörkölt kakaóbab és kakaóbab töret (cacao nibs) a 100%-os étcsokoládékhoz hasonlatosan segít a kakaó ízének és hatásának teljes és maradéktalan megtapasztalásában.

Mivel a szárításon és pörkölésen kívül nem éri más hatás, a kakaóbab töretnek a legmagasabb az antioxidáns és flavonoid tartalma!

A kakaó az egyik legegészségesebb növény, mivel a kakaó rendelkezik a legmagasabb antioxidáns tartalommal a növények között.