A kézműves csokoládé kis szériaszámban, manuálisan és különleges odafigyeléssel készül, amely a csokoládék közt általában a legjobb minőséget képviseli.
A kézműves csokoládé és általában a kézműves termékek szerencsére egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, mert a kézműves csokoládé készítők gondosan odafigyelnek az alapanyagokra, a termelőkkel való jó viszonyra és a környezeti lábnyom mértékére is.
Webáruházunkban a világ szinte minden kézműves csokoládé készítő terméke megtalálható. A kézműves csokoládék ára általában magasabb mint a nagyobb sorozatban gyártottaké, azonban a minőség kárpótol a többlet költségért!
Cacaosuyo csokoládék – az inkák legféltettebb receptje alapján!
A kakaó származási helye: Peru
A Cacaosuyo Rupa Rupa a csokoládék rocksztárja. Páratlan figyelem a részletekre és a Direct Trade kereskedelem kulcsfontosságú a termelők életének javításában és azoknak a ritka fajtáknak a megőrzésében, amelyek egyébként elvesznének az ipari, „produktív” törzsek miatt.
Vegan, glutén-, laktóz és hozzáadott cukor mentes.
A kongói Forastero kakaót tartalmazó Gorilla 92%-os étcsokoládé szelet két, veszélyeztetett fajokat védő projekt terméke, mely a holland Masarang alapítvány kezdeményezése.
A két projektnek köszönhetően a kongói gorillák és az indonéziai orangutánok természetes élőhelye védelmet élvez:
ennek az étcsokoládénak a vásárlásával védelmezed a Gorillák természetes élőhelyét és a helyi lakosságnak élhetőbb jövőt teremtesz
a Gorilla étcsokoládé szelet édesítéshez használt cukor Indonéziából származik, ahol azt előállító alapítvány az Orangutánok élőhelyét védi