Skip to content

1–12 termék, összesen 71 db

  • Nincs készleten
    Chocolate Tree Porcelana 85%-os étcsokoládé venezuelai kakaóból

    Chocolate Tree Porcelana 85%-os étcsokoládé venezuelai kakaóból

    3 000 Ft (bruttó ár)

     

    A Chocolate Tree legendás Porcelana kakaóból készült étcsokoládéja igazi ritkaság! A kakaó a venezuelai Sur de Lago régióból származik. Gyümölcsös íze feledhetetlen és egyedülálló!

    Tejmentes csokoládé.

    Nyomokban dióféléket és tejet tartalmazhat!

  • Nincs készleten
    Chocolate Tree Maya Mountain 75%-os kézműves étcsokoládé Belize-i Criollo kakaóból

    Chocolate Tree Maya Mountain 75%-os kézműves étcsokoládé Belize-i Criollo kakaóból

    3 000 Ft (bruttó ár)

     

    Az egykori korallzátonyon kialakult termőrétegen, a Belize-i Maya hegyek közt termő Criollo kakaó hibridből készül a Chocolate Tree 75%-os étcsokoládéja. Tejmentes csokoládé.

    Az Istenek étke a Földre hozva!

    Nyomokban dióféléket és tejet tartalmazhat!

     

  • Nincs készleten
    Zotter Couverture csokoládé pasztilla 100% kakaótartalom

    Zotter Couverture csokoládé pasztilla 100% kakaótartalom

    1 500 Ft15 000 Ft (bruttó ár)

     

    A Zotter sütéshez és forró csokihoz készült csokipasztillája (couverture), 100%-os organikus kakaóból.

    Íze enyhén keserű, kicsit sós és gyümölcsös.

    Nyomokban dióféléket, szezámot, tejet, cukrot, szóját tartalmazhat!

    Vegan, glutén-, laktóz és hozzáadott cukor mentes.

  • Chocolate Tree 100%-os kézműves étcsokoládé Belize-i kakaóból

    Chocolate Tree 100%-os kézműves étcsokoládé Belize-i kakaóból

    1 500 Ft3 000 Ft (bruttó ár)

     

    A Chocolate Tree által készített Belize Black étcsokoládé 100%-os tiszta kakaót és egy kevéske kakaóvajat tartalmaz. A kakaó Belizeből, organikus agroerdészetből (Uncommon Cacao) származik, mely segít a helyi biodiverzitás megőrzésében.

    Az Istenek eledele, a Földre hozva.

    Tejmentes csokoládé.

    Nyomokban dióféléket és tejtermékeket tartalmazhat!

  • Nincs készleten
    Zotter Labooko 100%-os étcsokoládé perui kakaóból

    Zotter Labooko 100%-os étcsokoládé perui kakaóból

    1 800 Ft (bruttó ár)

     

    Bernardini csokoládé tesztjében a díjnyertes Zotter Peru 100%-os étcsokoládé kitűnően szerepelt: “Meglepően lágy, ahhoz képest, hogy 100%-os csokoládé, teli különböző ízekkel, enyhén keserű és finoman édes”.

    A százszázalékos étcsokoládé segít megízlelni a minőségi kakaó tiszta ízét. Nincs benne hozzáadott cukor, sem más adalékanyag!

    Nyomokban tartalmazhat: mandula, kesudió, kókuszdió, mogyoró, szezámmag, tej, szója és pekándió. 

    Tejmentes csokoládé.

     

  • Nincs készleten
    Melt 68%-os étcsokoládé vadon termő bolíviai kakaóból

    Melt 68%-os étcsokoládé vadon termő bolíviai kakaóból

    4 000 Ft (bruttó ár)

     

    A londoni Melt Wild single origin szelete igazi kézműves étcsokoládé különlegesség, mert vadon termő organikus bolíviai kakaóból készült.

    Íze édes és lágy. Kakaó tartalom: 68%

    Súly: 90 g

    Vásárlóink egyik kedvenc étcsokoládéja!

    Nyomokban tartalmazhat: dió, földimogyoró, szezámmag, tej, glutén.

    Tejmentes csokoládé.

  • Zotter étcsokoládé pasztilla chilis

    Zotter étcsokoládé pasztilla chilis

    3 000 Ft (bruttó ár)

     

    Rengeteg chili. A “Bird’s Eye” chilit a chili eredeti formájának tekintik, ritka, tüzes és aromákkal teli. Ezt a magas kakaótartalmú sötét forrócsokit a babtól a rúdig (bean-to-bar) gyártják. Fűszeres ital, amely élénkíti az érzékeket.

    5 db 22 g-os pasztillát tartalmaz.

     

    A forrócsoki pasztilla elkészítése

    Vegyes

    Minden tábla csokoládéhoz melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. A csokoládét és a folyadékot összekeverjük, robotgéppel vagy botmixerrel jól összedolgozzuk, és pillanatok alatt elkészül a forrócsoki!

    Krémes keverék

    Egy kis serpenyőben forralj fel 200 ml növényi tejet, adj hozzá egy csokoládé pasztillát, és alaposan keverd össze. Még egyszer rövid ideig forraljuk, és kész is a forró csokoládé ital!

    Kevert

    Melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. Adj a folyadékhoz egy tábla csokoládé pasztillát, és hagyd állni 1-2 percig, majd keverd addig, amíg a csokipasztilla tejesen fel nem oldódik. Hagyd állni a forró csoki italt további 1-2 percig, hogy az összes íz átjárja, mielőtt még egy jó habverővel felvernéd.

    Cool – csokoládé ivás a jégen

    Készítsd el az forró csokidat „normál módon”, majd hagyd kihűlni a hűtőben és tálald jégkockákkal vagy tört jéggel.

     

    Vegan, glutén-, laktózmentes.

    Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.

     

  • Zotter étcsokoládé pasztilla 100%

    Zotter étcsokoládé pasztilla 100%

    3 000 Ft (bruttó ár)

     

    Krémes energiaital, amely 100%-ban FairTrade bio kakaóból áll. Turmixgép és forró víz segítségével krémes habbá verjük. A Xocitto ötlete egy eszpresszóhoz hasonlít. Élvezd tisztán, vagy adj hozzá cukrot vagy tejet, hogy megpuhuljon. Készítsd el egyéni ízlésed szerint…

    5 db 22 g-os pasztillát tartalmaz.

     

    A forrócsoki pasztilla elkészítése

    Krémes

    Forralj fel 100 ml vizet egy kis serpenyőben, adj hozzá egy Xocitto szeletet, és keverd össze kézi mixerrel. Ezután forrald fel gyorsan a keveréket, és élvezd a csodálatos kakaóitalt tisztán vagy növényi tejjel és cukorral!

    Dupla adag ajánlott: használj 200 ml vizet és 2 Xocitto rudat!

    Gyors Mix

    Adj hozzá 100 ml forró vizet egy 100%-os Xocitto szelethez, és keverd össze turmixgéppel vagy kézi mixerrel. Csakúgy mint a kávé, a Xocitto is fogyasztható egyéni ízlés szerint, növényi tejjel és cukorral vagy anélkül!

     

    Vegan, glutén-, laktózmentes.

    Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.

     

  • Zotter étcsokoládé pasztilla zöldtea

    Zotter étcsokoládé pasztilla zöldtea

    3 000 Ft (bruttó ár)

     

    Korábban még a szamurájok is kihasználták a matcha zöld tea erejét: Japánban a teanövényeket a betakarítás előtt 4 hétig árnyékolják, hogy a levelek aromásabbak, értékesebbek és zöldebbek legyenek. Ezt követően a leveleket a legfinomabb porrá őrlik, és fehér rizscsokoládéval keverik össze. Ebből aztán fantasztikus zöld tea aromájú zöld ivócsokoládé lesz. Ez az alkotás természetesen vegán.

     

    A forrócsoki pasztilla elkészítése

    Vegyes

    Minden tábla csokoládéhoz melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. A csokoládét és a folyadékot összekeverjük, robotgéppel vagy botmixerrel jól összedolgozzuk, és pillanatok alatt elkészül a forrócsoki!

    Krémes keverék

    Egy kis serpenyőben forralj fel 200 ml növényi tejet, adj hozzá egy csokoládé pasztillát, és alaposan keverd össze. Még egyszer rövid ideig forraljuk, és kész is a forró csokoládé ital!

    Kevert

    Melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. Adj a folyadékhoz egy tábla csokoládé pasztillát, és hagyd állni 1-2 percig, majd keverd addig, amíg a csokipasztilla tejesen fel nem oldódik. Hagyd állni a forró csoki italt további 1-2 percig, hogy az összes íz átjárja, mielőtt még egy jó habverővel felvernéd.

    Cool – csokoládé ivás a jégen

    Készítsd el az forró csokidat „normál módon”, majd hagyd kihűlni a hűtőben és tálald jégkockákkal vagy tört jéggel.

     

    Vegan, glutén-, laktózmentes.

    Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.

     

  • Zotter étcsokoládé pasztilla mogyorós nugát

    Zotter étcsokoládé pasztilla mogyorós nugát

    3 000 Ft (bruttó ár)

     

    Zotter mogyorós forrócsoki pasztilla 30%-os kakaótartalommal.

    A házi készítésű mogyorós praliné étcsokoládéval kombinálva 70% kakaógaranciával – hogy is lehetne másként – mogyorós élvezet!

     

    A forrócsoki pasztilla elkészítése

    Vegyes

    Minden tábla csokoládéhoz melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. A csokoládét és a folyadékot összekeverjük, robotgéppel vagy botmixerrel jól összedolgozzuk, és pillanatok alatt elkészül a forrócsoki!

    Krémes keverék

    Egy kis serpenyőben forralj fel 200 ml növényi tejet, adj hozzá egy csokoládé pasztillát, és alaposan keverd össze. Még egyszer rövid ideig forraljuk, és kész is a forró csokoládé ital!

    Kevert

    Melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. Adj a folyadékhoz egy tábla csokoládé pasztillát, és hagyd állni 1-2 percig, majd keverd addig, amíg a csokipasztilla tejesen fel nem oldódik. Hagyd állni a forró csoki italt további 1-2 percig, hogy az összes íz átjárja, mielőtt még egy jó habverővel felvernéd.

    Cool – csokoládé ivás a jégen

    Készítsd el az forró csokidat „normál módon”, majd hagyd kihűlni a hűtőben és tálald jégkockákkal vagy tört jéggel.

     

    Vegan, glutén-, laktózmentes.

    Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.

     

  • Nincs készleten
    To’ak Signature spanyol szilfában érlelt 81%-os étcsokoládé – 2014-es szüret

    To’ak Signature spanyol szilfában érlelt 81%-os étcsokoládé – 2014-es szüret

    20 000 Ft (bruttó ár)

     

    A Spanish Elm volt az első fában érlelt csokoládé, amit valaha gyártott a To’ak, még 2016-ban. De ennek a tételnek egy részét megtartották, ami már hat éve öregszik, és egyre összetettebbé válik – hasonlóan a fa és a kakaó élethosszig tartó házasságához. A spanyol szil ugyanaz a fa, amelyet a kakaó erjesztésére használnak.

    Íz profil:

    • Illat: Karamella, tanninok, illatos füst és bogyók.
    • Íz: A sós és az édes jegyek tánca: fa tanninok, krémes-diós a középízben, bogyók és datolya.
    • Kifejezés: krémes és csersavas, nyomokban vörös gyümölcsökkel.

    Származási hely: Ecuador, Piedra de Plata

    Kakaóbab: Heirloom Nacional

    Batch: #1

    toakchocolate.com

     

  • To’ak Signature tasmániai whiskys hordóban érlelt 75%-os étcsokoládé – 2019-es szüret

    To’ak Signature tasmániai whiskys hordóban érlelt 75%-os étcsokoládé – 2019-es szüret

    20 000 Ft (bruttó ár)

     

    A tekintélyes World Whisky Awards győztese, Sullivans Cove a whisky világának feltörekvő csillaga. A To’ak 2019-es betakarítását egy volt Tawny Port hordóban érlelték, amelyet a Sullivan’s Cove használt whiskyjének érlelésére. A datolya és a szilva jegyei a whisky jegyeivel vannak átitatva.

    Ízprofil:

    • Illat: szárított szilva, tölgy, virágos.
    • Íz: datolya, szilva, diós, plüss whisky.
    • Kifejezés: whisky, részeg szilva, diós.

    Párosítási javaslat: Ha a kezedbe akad egy ritka üveg Sullivans Cove whisky, akkor megtaláltad a tökéletes párosítást. Tartalékként kereshetsz egy Speyside-i single maltot, Írországból egy tripla desztillált whiskyt, bourbont vagy konyakot. A Tawny port egy másik kézenfekvő választás. A sajtok területén válaszhatsz valami krémest vagy diósat – például a Brie-t, a tripla krémet, a pireneusi juhtej sajtot és az alpesi stílusú sajtokat.

    Származási hely: Ecuador, Piedra de Plata

    Kakaóbab: Heirloom Nacional

    Batch: #1

    toakchocolate.com