1–12 termék, összesen 71 db
- "Zotter étcsokoládé pasztilla vegan válogatás" nem adható a kosárhoz, mert a termék elfogyott.
- Nincs készleten
To’ak Signature spanyol szilfában érlelt 81%-os étcsokoládé – 2014-es szüret
20 000 Ft (bruttó ár)A Spanish Elm volt az első fában érlelt csokoládé, amit valaha gyártott a To’ak, még 2016-ban. De ennek a tételnek egy részét megtartották, ami már hat éve öregszik, és egyre összetettebbé válik – hasonlóan a fa és a kakaó élethosszig tartó házasságához. A spanyol szil ugyanaz a fa, amelyet a kakaó erjesztésére használnak.
Íz profil:
- Illat: Karamella, tanninok, illatos füst és bogyók.
- Íz: A sós és az édes jegyek tánca: fa tanninok, krémes-diós a középízben, bogyók és datolya.
- Kifejezés: krémes és csersavas, nyomokban vörös gyümölcsökkel.
Származási hely: Ecuador, Piedra de Plata
Kakaóbab: Heirloom Nacional
Batch: #1
To’ak Signature tasmániai whiskys hordóban érlelt 75%-os étcsokoládé – 2019-es szüret
20 000 Ft (bruttó ár)A tekintélyes World Whisky Awards győztese, Sullivans Cove a whisky világának feltörekvő csillaga. A To’ak 2019-es betakarítását egy volt Tawny Port hordóban érlelték, amelyet a Sullivan’s Cove használt whiskyjének érlelésére. A datolya és a szilva jegyei a whisky jegyeivel vannak átitatva.
Ízprofil:
- Illat: szárított szilva, tölgy, virágos.
- Íz: datolya, szilva, diós, plüss whisky.
- Kifejezés: whisky, részeg szilva, diós.
Párosítási javaslat: Ha a kezedbe akad egy ritka üveg Sullivans Cove whisky, akkor megtaláltad a tökéletes párosítást. Tartalékként kereshetsz egy Speyside-i single maltot, Írországból egy tripla desztillált whiskyt, bourbont vagy konyakot. A Tawny port egy másik kézenfekvő választás. A sajtok területén válaszhatsz valami krémest vagy diósat – például a Brie-t, a tripla krémet, a pireneusi juhtej sajtot és az alpesi stílusú sajtokat.
Származási hely: Ecuador, Piedra de Plata
Kakaóbab: Heirloom Nacional
Batch: #1