single origin
A singe origin étcsokoládé azt jelenti, hogy a kakaó, melyből az étcsokoládé készült, egy országból, vagy egy bizonyos régióból származik.
A single origin étcsokoládék mindig egyedi karakterrel és ízvilággal rendelkeznek, mert egyfajta és ugyanazon régióból származó kakaóból készülnek.
1–16 termék, összesen 29 dbSorted by popularity
Nincs készleten Tovább olvasom
Perui pörkölt kakaóbab. A kakaó ízének, zamatának és hatásának tökéletesen tiszta és zavartalan megtapasztalása.
A kakaóbab azonnal fogyasztható, vagy ételek díszítésére és ízesítésére is felhasználható.
Súly: 100 g
A kakaóbab kiváló antioxidáns. Javítja a közérzetet. Elsődleges magnéziumforrás. Jótékony hatással van a gyomorproblémákra, fáradtságra, köhögésre és szív-és érrendszeri problémákra. Nagy mennyiségben tartalmaz rezet, foszfort és káliumot. Ásványi anyagokban és vitamunokban gazdag: magnézium, kálium, cink, vas, foszfor, réz, A, B1, B2, B6, B12, D, E
A kakaóbab amellett, hogy rendkívül egészséges, íz- és illat élményével is elvarázsol. A kakaóbab természet egyik legerősebb antioxidáns tartalmú élelmiszere. A kakaóbab nem tartalmaz cukrot, a glikémiás indexe is alacsony, fogyókúrázóknak és desszertek ízesítésére is alkalmas.
Sütemények, desszertek, reggelik ízesítéséhez, kakaó-, forró csokoládé készítéséhez. Tökéletes íz harmónia érhető el mézzel, vaníliával, fahéjjal, gyümölccsel, pikáns paprikával fűszerezve.
Nincs készleten Tovább olvasom
Madagaszkári pörkölt kakaóbab. A kakaó ízének, zamatának és hatásának tökéletesen tiszta és zavartalan megtapasztalása.
A kakaóbab azonnal fogyasztható, vagy ételek díszítésére és ízesítésére is felhasználható.
Súly: 100 g
A kakaóbab kiváló antioxidáns. Javítja a közérzetet. Elsődleges magnéziumforrás. Jótékony hatással van a gyomorproblémákra, fáradtságra, köhögésre és szív-és érrendszeri problémákra. Nagy mennyiségben tartalmaz rezet, foszfort és káliumot. Ásványi anyagokban és vitamunokban gazdag: magnézium, kálium, cink, vas, foszfor, réz, A, B1, B2, B6, B12, D, E
A kakaóbab amellett, hogy rendkívül egészséges, íz- és illat élményével is elvarázsol. A kakaóbab természet egyik legerősebb antioxidáns tartalmú élelmiszere. A kakaóbab nem tartalmaz cukrot, a glikémiás indexe is alacsony, fogyókúrázóknak és desszertek ízesítésére is alkalmas.
Sütemények, desszertek, reggelik ízesítéséhez, kakaó-, forró csokoládé készítéséhez. Tökéletes íz harmónia érhető el mézzel, vaníliával, fahéjjal, gyümölccsel, pikáns paprikával fűszerezve.
Nincs készleten Tovább olvasom
A To’ak Signature Rain Harvest 2018 100%-os étcsokoládéja a szokatlanul száraz és felhős termésidőszakot párosítja egy kevéske pörköléssel és minimális konsírozással. Ez az étcsokoládé a To’ak eddigi legvirágosabb kiadása. 100% kakaó, extra kakaóvaj és egyéb adalékanyagok nélkül. Tiszta étcsokoládé a Piedra de Plata völgyéből.
Illat: Virágos, zöld olajbogyó, friss fa
Íz: Pörkölt mandula, mokkacsínó, jázmin.
Utóíz: illatosított kávé pörkölt mandulával a tetején.
Származási hely: Ecuador, Piedra de Plata
Kakaóbab: Heirloom Nacional
Nincs készleten Tovább olvasom
Ecuadori pörkölt kakaóbab. A kakaó ízének, zamatának és hatásának tökéletesen tiszta és zavartalan megtapasztalása.
A kakaóbab azonnal fogyasztható, vagy ételek díszítésére és ízesítésére is felhasználható.
Súly: 100 g
A kakaóbab kiváló antioxidáns. Javítja a közérzetet. Elsődleges magnéziumforrás. Jótékony hatással van a gyomorproblémákra, fáradtságra, köhögésre és szív-és érrendszeri problémákra. Nagy mennyiségben tartalmaz rezet, foszfort és káliumot.
Ásványi anyagokban és vitamunokban gazdag: magnézium, kálium, cink, vas, foszfor, réz, A, B1, B2, B6, B12, D, E
A kakaóbab amellett, hogy rendkívül egészséges, íz- és illat élményével is elvarázsol. A kakaóbab természet egyik legerősebb antioxidáns tartalmú élelmiszere. A kakaóbab nem tartalmaz cukrot, a glikémiás indexe is alacsony, fogyókúrázóknak és desszertek ízesítésére is alkalmas.
Sütemények, desszertek, reggelik ízesítéséhez, kakaó-, forró csokoládé készítéséhez. Tökéletes íz harmónia érhető el mézzel, vaníliával, fahéjjal, gyümölccsel, pikáns paprikával fűszerezve.
Nincs készleten Tovább olvasom
A To’ak El Niño a To’ak első 100%-os étcsokoládéja gyorsan sokak kedvencévé vált. Az íze édeskés, 80%-os étcsokira emlékeztet.
100%-os ecuadori étcsokoládé a javából!
2016-ban, az El Niño hatására, a Piedra de Plata völgyében özönvízszerű esőzések tomboltak, majd ezt rendkívül súlyos aszály követte épp a kritikus érési időszakban. A betakarítást is késleltette egy 7,8-as magnitúdójú földrengés.
Ízprofil: virágillatú, vörösboros, mentás, avaros, édesen savanykás.
Tejmentes és gluténmentes vegan kézműves étcsokoládé.
Nincs készleten Tovább olvasom
Pörkölt Manabi kakaóbab töret Ecuadorból, kifejtve és apró kakaószemekre vágva. Tiszta kakaóenergia, azonnal nassolhatsz belőle, mint a latin-amerikaiak teszik, vagy finomíthatod vele az ételeket, desszerteket.
Súly: 100 g
A kakaóbab töret kiváló antioxidáns. Javítja a közérzetet. Elsődleges magnéziumforrás. Jótékony hatással van a gyomorproblémákra, fáradtságra, köhögésre és szív-és érrendszeri problémákra. Nagy mennyiségben tartalmaz rezet, foszfort és káliumot. Ásványi anyagokban és vitamunokban gazdag: magnézium, kálium, cink, vas, foszfor, réz, A, B1, B2, B6, B12, D, E
A kakaóbab amellett, hogy rendkívül egészséges, íz- és illat élményével is elvarázsol. A kakaóbab természet egyik legerősebb antioxidáns tartalmú élelmiszere. A kakaóbab nem tartalmaz cukrot, a glikémiás indexe is alacsony, fogyókúrázóknak és desszertek ízesítésére is alkalmas.
Sütemények, desszertek, reggelik ízesítéséhez, kakaó-, forró csokoládé készítéséhez. Tökéletes íz harmónia érhető el mézzel, vaníliával, fahéjjal, gyümölccsel, pikáns paprikával fűszerezve.
Nyomokban tartalmazhat mindenféle dióféléket.
Nincs készleten Tovább olvasom
A To’ak Palo Santo 75%-os étcsokoládéja Palo Santo fa mellett szárított kakaóból készül, ezért jellegzetes illattal és aromával rendelkezik.
Limitált széria, a 2019-es szüretből.
Signature sorozat.
Közepesen pörkölt, 5 napig fermentált, 4 órán keresztül konsírozott.
Ízprofil: kókusz, menta, citrus, szilva.
Nincs készleten Tovább olvasom
A tucupí az amazóniai gasztronómia nélkülözhetetlen fűszere, amely a manióka (yuca) kenyér elkészítéséhez kapcsolódik.
A Tucupí gazdag, fűszeres és umami ízt hoz, amelyet “amazóniai miso”-nak is nevezhetünk.
Valószínűleg semmihez sem hasonlítható, amit korábban kóstoltál.
Származási hely: Ecuador, Piedra de Plata
Kakaóbab: Heirloom Nacional
Tejmentes, gluténmentes, vegán. Kóser tanúsítvánnyal rendelkező üzemben gyártva. (Tej, földimogyoró és diófélék kezelésére szolgáló gyárban készül.)
A kakaó nem tanúsított biogazdaságokból származik. A To’ak személyesen ismeri a gazdálkodókat és gazdaságaikat, és évente több ellenőrző látogatást is végeznek annak biztosítására, hogy ne használjanak szintetikus vagy vegyi anyagokat. A To’ak a kontinens csokoládégyártói közül a legmagasabb termelői árat fizeti a kakaótermelőknek: 3-9-szer többet, mint a Fair Trade ár. További információ az Átláthatósági Jelentésben.
Vásárlásoddal támogatod a regeneratív mezőgazdaságot és a kakaóörökség megőrzését. A Piedra de Platától származó kakaó a HCP Fund által hitelesített Heirloom Cacao.