Menakao

Öt generáció telt el azóta, hogy az indiai Cassam Chenaï család Madagaszkáron telepedett le, és különösen a Gujrat régióból. Tevékenységét képeslapok, textilek és végül exportra szánt fűszerek árusításával kezdte meg. Idővel a család gyarapodott, és sok családtag kivált, hogy saját vállalkozást alapítsanak. Shahin Cassam Chenai az egyik.

A világ egyik legfinomabb kakaójának köszönhetően, amelyet a Nemzetközi Kakaószervezet 2016 januárja óta „Fine cocoa” címkével lát el, a madagaszkári csokoládét virágos jegyei, savassága és enyhe fanyar hatása miatt értékelik.

Vörös, mint a föld színe: ásványi anyagokban gazdag. Piros, mint a bab, amely a Sambirano-völgy legjobb termelőitől származik, és piros, mint a csokoládénk színe. Végül Mena, mint a Vörös Sziget: Madagaszkár

A kakaóbab a Sambirano-völgy (Ambanja régió) legjobb vetőszövetkezeteitől származnak. Receptjeiket a helyi termékek (100% Madagascar, Truly Madagascar) előnyben részesítésével fejlesztik ebből a prémium kakaóbabból.

Összesen 1 találat

 • Menakao 100%-os madagaszkári étcsokoládé Nincs készleten

   

  A Menakao 100%-os étcsokoládéja madagaszkári kakóból készült.

  Ez egy igazán fekete csokoládé, melyben a ropogós kakaó darabok rusztikus jelleget adnak.

  A csokoládé borítóképén egy bezanomazo férfi látható. A bezanomazók Madagaszkár keleti partvidékén élnek és általában szállítással foglalkoznak. A szállíott árukat a hátukon vitték a tengerparttól Madagaszkár fővárosáig.

  Diót és tejfehérjét nyomokban tartalmazhat!

  Vegan, glutén-, laktóz és hozzáadott cukor mentes.

  Menakao

  Menakao 100%-os étcsokoládé

  Értékelés: 0 / 5
  2 000 Ft (bruttó ár) Tovább olvasom
Shopping Cart
Scroll to Top