Skip to content

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

  • Zotter étcsokoládé pasztilla 78%

    Zotter étcsokoládé pasztilla 78%

    3 300 Ft (bruttó ár)

     

    Zotter forrócsoki pasztilla 78%-os kakaótartalommal.

    Megalkuvást nem ismerően intenzív íz. Különösen magas kakaótartalommal Latin-Amerika legjobb kakaófajtáiból, amit a Zotter bean-to-bar csokoládégyárban magas kakaótartalmú és rengeteg kakaóaromával rendelkező ivócsokoládéká alakítják.

    5 db 22 g-os pasztillát tartalmaz.

     

    A forrócsoki pasztilla elkészítése

    Vegyes

    Minden tábla csokoládéhoz melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. A csokoládét és a folyadékot összekeverjük, robotgéppel vagy botmixerrel jól összedolgozzuk, és pillanatok alatt elkészül a forrócsoki!

    Krémes keverék

    Egy kis serpenyőben forralj fel 200 ml növényi tejet, adj hozzá egy csokoládé pasztillát, és alaposan keverd össze. Még egyszer rövid ideig forraljuk, és kész is a forró csokoládé ital!

    Kevert

    Melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. Adj a folyadékhoz egy tábla csokoládé pasztillát, és hagyd állni 1-2 percig, majd keverd addig, amíg a csokipasztilla tejesen fel nem oldódik. Hagyd állni a forró csoki italt további 1-2 percig, hogy az összes íz átjárja, mielőtt még egy jó habverővel felvernéd.

    Cool – csokoládé ivás a jégen

    Készítsd el az forró csokidat „normál módon”, majd hagyd kihűlni a hűtőben és tálald jégkockákkal vagy tört jéggel.

     

    Vegan, glutén-, laktózmentes.

    Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.

     

  • Out of stock
    To’ak Signature El Niño 2016 78% étcsokoládé

    To’ak Signature El Niño 2016 78% étcsokoládé

    20 000 Ft (bruttó ár)

    A To’ak El Niño 78%-os étcsokoládéja az ecuadori Heirloom Nacional kakaóból készült.

    2016-ban, az El Niño hatására, a Piedra de Plata völgyében özönvízszerű esőzések tomboltak, majd ezt rendkívül súlyos aszály követte épp a kritikus érési időszakban. A betakarítást is késleltette egy 7,8-as magnitúdójú földrengés.

    Enyhén pörkölt, 4 napig fermentált, 18 órán keresztül konsírozott.

    Ízprofil: virágillat, érett banánra és vörös gyümölcsökre emlékeztető íz, enigmatikus és komplex utóíz.

    Származási hely: Ecuador, Piedra de Plata

    Kakaóbab: Heirloom Nacional

     

    toakchocolate.com

     

  • Out of stock
    To’ak Origin El Niño 2016 78% étcsokoládé

    To’ak Origin El Niño 2016 78% étcsokoládé

    99 000 Ft (bruttó ár)

    A To’ak El Niño 78%-os étcsokoládéja az ecuadori Heirloom Nacional kakaóból készült.

    2016-ban, az El Niño hatására, a Piedra de Plata völgyében özönvízszerű esőzések tomboltak, majd ezt rendkívül súlyos aszály követte épp a kritikus érési időszakban. A betakarítást is késleltette egy 7,8-as magnitúdójú földrengés.

    Enyhén pörkölt, 4 napig fermentált, 18 órán keresztül konsírozott.

    Ízprofil: virágillat, érett banánra és vörös gyümölcsökre emlékeztető íz, enigmatikus és komplex utóíz.

    Származási hely: Ecuador, Piedra de Plata

    Kakaóbab: Heirloom Nacional

     

    toakchocolate.com

     

    Ezt terméket csak előrendelésre lehet megvásárolni!