Kézműves csokoládé különlegességek
113–128 termék, összesen 155 db
-
Nincs készleten Tovább olvasom
A Taza ropogós étcsokis mogyorós snack páratlan ízélményt nyújt! Nem lehet abbahagyni, azonnal függőséget okoz! 🙂
A kakaó Dominikáról származik és kővel őrlik, hogy a kakaó eredeti íze megjelenhessen.
Ideális nassoláshoz, tanulás közti szünethez és ajándéknak is! 🙂
Nyomokban diót és szezámmagot tartalmazhat!
Vegan, szója, tej és glutén mentes!
-
Nincs készleten Tovább olvasom
A Taza pörkölt kókuszos étcsoki snack 80%-os organikus kakaótartalommal rendelkezik és csupán 7 g cukrot tartalmaz adagonként!
A kővel őrölt kakaóból készült étcsokoládét összekeverik fehérjében gazdag quinoaval, majd megszórják ropogós pörkölt kókusszal. Így készül eme remek csemege! 🙂
A kakaó többféle helyről származik.
Nyomokban mandulát, kókuszt, mogyorót és pekandiót tartalmazhat!
Szója, tej és glutén mentes!
-
Kosárba teszem
70%-os étcsoki + 80%-os csokis kakaóbabtöret
Kifinomult étcsokoládé: a 70%-os kakaótartalmú étcsokoládé egy kis, 80%-os kakaótartalmú étcsokoládé koronggal kombinálva első osztályú csokoládé kényeztetést ígér, frissen pörkölt kakaótörettel ropogósan feljavítva és még finomabb étcsokoládéval bevonva.
Diófélét, földimogyorót, tejet, szezámot és szóját tartalmazhat.
Vegan, laktóz és gluténmentes étcsokoládé.
-
Kosárba teszem
Gyümölcsös és teljesen vegán: egy lila gyümölcsszelet, amelyet fehér kókuszdió borításból és sok málnából és áfonyából készítettek, amelyek lenyűgöző színt és autentikus, nagyon bogyós ízt kölcsönöznek ennek a finom alkotásnak. Datolyacukorral édesített, mely az új és divatos alapanyag, amely szárított datolyából készül, és természetes cukor alternatívát képvisel finom karamell jegyekkel. Ehhez a keverékhez egy csipetnyi citromot és tiszta kakaóvajat adtak, hogy lágyabb legyen.
Ízprofil: erdei gyümölcsös keverék frissítő fruktózzal, finom kókusztejjellel, citrom és kókuszos és datolyás befejezéssel
Diófélét, földimogyorót, tejet, szezámot és szóját tartalmazhat.
Vegan, laktóz és gluténmentes étcsokoládé.
-
Nincs készleten Tovább olvasom
A tekintélyes World Whisky Awards győztese, Sullivans Cove a whisky világának feltörekvő csillaga. A To’ak 2019-es betakarítását egy volt Tawny Port hordóban érlelték, amelyet a Sullivan’s Cove használt whiskyjének érlelésére. A datolya és a szilva jegyei a whisky jegyeivel vannak átitatva.
Ízprofil:
- Illat: szárított szilva, tölgy, virágos.
- Íz: datolya, szilva, diós, plüss whisky.
- Kifejezés: whisky, részeg szilva, diós.
Párosítási javaslat: Ha a kezedbe akad egy ritka üveg Sullivans Cove whisky, akkor megtaláltad a tökéletes párosítást. Tartalékként kereshetsz egy Speyside-i single maltot, Írországból egy tripla desztillált whiskyt, bourbont vagy konyakot. A Tawny port egy másik kézenfekvő választás. A sajtok területén válaszhatsz valami krémest vagy diósat – például a Brie-t, a tripla krémet, a pireneusi juhtej sajtot és az alpesi stílusú sajtokat.
Származási hely: Ecuador, Piedra de Plata
Kakaóbab: Heirloom Nacional
Batch: #1
-
Nincs készleten Tovább olvasom
A Taza ropogós étcsokis kesudiós snack páratlan ízélményt nyújt! Nem lehet abbahagyni, azonnal függőséget okoz! 🙂
Ideális nassoláshoz, tanulás közti szünethez és ajándéknak is! 🙂
Nyomokban diót és szezámmagot tartalmazhat!
Vegan, szója, tej és glutén mentes!
-
Nincs készleten Tovább olvasom
A To’ak Galapagos Harvest 75%-os étcsokoládéja a Galapagos-szigeteken termett kakaóból készült, a 2019-es szüretből. Ez az első Ecuadoron kívül termett Heirloom Nacional kakaó!
Enyhén pörkölt, 7 napig fermentált.
Ízprofil: süti, barna gyümölcsök, téli fűszerek.
Származási hely: Santa Cruz sziget
Kakaóbab: Nacional
Vegan, laktóz és glutén mentes.
-
Nincs készleten Tovább olvasom
A To’ak El Niño 78%-os étcsokoládéja az ecuadori Heirloom Nacional kakaóból készült.
2016-ban, az El Niño hatására, a Piedra de Plata völgyében özönvízszerű esőzések tomboltak, majd ezt rendkívül súlyos aszály követte épp a kritikus érési időszakban. A betakarítást is késleltette egy 7,8-as magnitúdójú földrengés.
Enyhén pörkölt, 4 napig fermentált, 18 órán keresztül konsírozott.
Ízprofil: virágillat, érett banánra és vörös gyümölcsökre emlékeztető íz, enigmatikus és komplex utóíz.
Származási hely: Ecuador, Piedra de Plata
Kakaóbab: Heirloom Nacional