bean to bar étcsokoládék
1–9 termék, összesen 20 db
-
Taza 95%-os organikus étcsokoládé
2 000 Ft (bruttó ár)Tökéletesen finomítatlan, szuper intenzív 95%-os organikus étcsokoládé, melyben az az alig édes organikus kakaó enyhén gyümölcsös íze akadálytalanul élvezhető.
Tanúsítványok:
- USDA organic
- Direct Trade
- Gluténmentes
- Kóser
- Non-GMO
- szója mentes
- tej és laktóz mentes
- vegán
Nyomokban tartalmazhat: mandula, kesudió, kókuszdió, mogyoró és pekándió.
Tejmentes csokoládé.
-
Cacaosuyo Cuzco 80% étcsokoládé
4 000 Ft (bruttó ár)Cacaosuyo csokoládék – az inkák legféltettebb receptje alapján!
80%-os étcsokoládé Cuzco-ból. Elején enyhén édes gyümölcsös jegyekkel, amelyek lassan elhalványulva friss gyümölcsös íz marad.
A kakaó származási helye: Peru, Cuzco
Íze: gyümölcsös, lágy
Vegan, glutén-, laktóz és hozzáadott cukor mentes.
Nyomokban laktózt és dióféléket tartalmazhat!
-
Cacaosuyo Rupa Rupa 100% étcsokoládé
4 000 Ft (bruttó ár)Cacaosuyo csokoládék – az inkák legféltettebb receptje alapján!
A kakaó származási helye: Peru
A Cacaosuyo Rupa Rupa a csokoládék rocksztárja. Páratlan figyelem a részletekre és a Direct Trade kereskedelem kulcsfontosságú a termelők életének javításában és azoknak a ritka fajtáknak a megőrzésében, amelyek egyébként elvesznének az ipari, „produktív” törzsek miatt.
Vegan, glutén-, laktóz és hozzáadott cukor mentes.
Nyomokban laktózt tartalmazhat!
-
Chocolate Tree 100%-os étcsokoládé Belize-i kakaóból
Értékelés: 5.00 / 52 600 Ft (bruttó ár)A Chocolate Tree által készített Belize Black étcsokoládé 100%-os tiszta kakaót és egy kevéske kakaóvajat tartalmaz. A kakaó Belizeből, organikus agroerdészetből (Uncommon Cacao) származik, mely segít a helyi biodiverzitás megőrzésében.
Az Istenek eledele, a Földre hozva.
Tejmentes csokoládé.
Nyomokban dióféléket és tejtermékeket tartalmazhat!
-
Chocolate Tree Maya Mountain 75%-os étcsokoládé Belize-i Criollo kakaóból
Értékelés: 5.00 / 52 600 Ft (bruttó ár)Az egykori korallzátonyon kialakult termőrétegen, a Belize-i Maya hegyek közt termő Criollo kakaó hibridből készül a Chocolate Tree 75%-os étcsokoládéja. Tejmentes csokoládé.
Az Istenek étke a Földre hozva!
Nyomokban dióféléket és tejet tartalmazhat!
-
Chocolate Tree mexikói fűszeres étcsokoládé 80%
2 600 Ft (bruttó ár)A Chocolate Tree mexikói stílusú, Tabasqueño kakóból készült, kővel őrölt és fűszeres 80%-os étcsokoládéja páratlan élményt nyújt. Nyugodt szívvel ajánluk mindenkinek, aki szereti a különleges, fűszeres étcsokoládékat!
A Tabasqueño kakaó egy igen ritka Criollo hibrid, a csokoládé pedig organikus kakaóból, autentikus mexikói (maya) fűszerezéssel készült.
Az étcsokoládé az Istenek eledele a Földre hozva!
Nyomokban dióféléket és tejet tartalmazhat!
-
Chocolate Tree Piura Chililique 70%-os étcsokoládé
2 600 Ft (bruttó ár)A Chocolate Tree Piura Chililique 70%-os étcsokoládé Peru északi részén fekvő eldugott kis völgyben termő kakaóból készül.
A CacaoTales farmereivel együttműködve készül ez a különleges étcsoki.
-
Chocolate Tree Porcelana 85%-os étcsokoládé venezuelai kakaóból
Értékelés: 5.00 / 52 600 Ft (bruttó ár)A Chocolate Tree legendás Porcelana kakaóból készült étcsokoládéja igazi ritkaság! A kakaó a venezuelai Sur de Lago régióból származik. Gyümölcsös íze feledhetetlen és egyedülálló!
Tejmentes csokoládé.
Nyomokban dióféléket és tejet tartalmazhat!
-
Menakao 100%-os étcsokoládé
Akció!1 900 Ft1 800 Ft (bruttó ár)A Menakao 100%-os étcsokoládéja madagaszkári kakóból készült.
Ez egy igazán fekete csokoládé, melyben a ropogós kakaó darabok rusztikus jelleget adnak.
A csokoládé borítóképén egy bezanomazo férfi látható. A bezanomazók Madagaszkár keleti partvidékén élnek és általában szállítással foglalkoznak. A szállíott árukat a hátukon vitték a tengerparttól Madagaszkár fővárosáig.
Diót és tejfehérjét nyomokban tartalmazhat!
Vegan, glutén-, laktóz és hozzáadott cukor mentes.
1–9 termék, összesen 20 db
A bean-to-bar étcsokoládék különlegesek, mert a készítés teljes folyamatát a csokoládé készítők felügyelik, ezáltal egyedi és különleges ízvilágot tudnak teremteni étcsokoládéiknak.
A bean-to-bar csokoládé készítés során a készítők a szárított kakaóbabokat veszik át a termelőktől és a pörkölést, őrlést, finomítást, temperálást már ők készítik, ezáltal megteremtve a rájuk jellemző egyedi íz és illatvilágot.