Tejmentes csokoládé

Mind a(z) 4 találat megjelenítése

Mind a(z) 4 találat megjelenítése

Minden étcsokoládé tejmentes csokoládé, mert kakaóporon, kakaóvajon, cukron és vanílián kívül mást nem tartalmaz.

A tejmentes csokoládét fogyaszthatják veganok és laktóz érzékenyek is!

Aki nagyon érzékeny a laktózra, olvassa el alaposan a csokoládé adatlapján feltüntetett információkat, mert némely étcsokoládé nyomokban tartalmazhat tejet (mivel abban a műhelyben ahol készül, tejtermékeket is felhasználnak).