Étcsokoládék

A minőségi és magas kakaótartalmú étcsokoládé segít megtapasztalni a kakaó tiszta ízét, zamatát és pozitív hatásait.

A kakaó ízének zavartalan megtapasztalását kínálják az étcsokoládék.

A kakaó és az étcsokoládé remek magnézium forrás, hangulatjavító, élénkítő, védi a szívet és a keringési rendszert és jót tesz a bőrnek is.

A webáruházunkban kapható kézműves étcsokoládék a legjobb minőséget képviselik, a Darkest Desire webáruházban a a legjobb kézműves manufaktúrák étcsokoládéit gyűjtöttük össze.

 • Forrócsoki

  Forrócsoki

  A forró csokoládé az Istenek itala. A csokoládét eredetileg kukoricaliszttel és chilivel kevert folyadékként fogyasztották Dél Amerikában. A webáruházunkban megtalálható étcsokoládék mindegyikéből készíthető forró csokoládé, de a legfinomabbak a itt találhatóak. Számos forró csokoládé recept is megtalálható blogunkban.  
 • Luxus csokoládék

  Luxus csokoládék

  A minőség nem csak egy szó és a luxus nem csak pénz kérdése: a prémium minőségű étcsokoládé a mindenki számára megfizethető luxus! A kézműves étcsokoládék által kínált minőség és élmény olyan luxus, melyet mindenki megérdemel. Tedd az életedet boldogabbá és egészségesebbé!    
 • Kézműves csokoládék

  Kézműves csokoládék

  A legjobb minőségű és legízletesebb étcsokoládék általában  a kézműves (artisan) csokoládé műhelyekben, készülnek, ahol egy-egy híres chocolatier vezetésével készítik el a remekműveket. A legtöbb kézműves étcsokoládé manufaktúra családi vállalkozás. A French Broad kézműves étcsokoládék készítőit például a csokoládé rajongásuk hozta össze. A kézműves termékek és étcsokoládék világszerte egyre népszerűbbek, mert az emberek kezdik felismerni, hogy a jó minőségnek mindenhol ára van, mert nem csak az alapanyagok drágábbak, de a kézi, manuális munka is többe kerül, mint a sorozatgyártás.
 • Mini, nasi

  Mini, nasi

  A mini, nasi és kisméretű étcsokoládékat ajánljuk étkezés utánra, kávé helyett, vagy kávé mellett, valamint rendezvényekre, ajándéknak, nassolni valónak.  
 • Bean-to-bar étcsokoládék

  Bean-to-bar étcsokoládék

  A bean-to-bar étcsokoládék növekvő népszerűsége nem véletlen. A bean-to-bar étcsokoládé készítők a kakaóbab szüretelésétől kezdve, az étcsokoládé csomagolásáig, a csokoládé készítés teljes folyamatán rajta tartják a szemüket és a kezüket. Ezáltal étcsokoládéik általában szélesebb ízspektrummal rendelkeznek, több a variációs lehetőség az étcsokoládék elkészítése során. A kakaóbab és a belőle készült étcsokoládé ízére (a kakaóbab fajtája és a termőterület mellett) nagy hatással van a szárítás és pörkölés ideje és módja. A bean-to-bar étcsokoládé készítők már a pörkölést is maguk végzik ezért befolyásolni tudják az elkészülő étcsokoládék ízét és állagát is.
 • Különleges csokoládék

  Különleges csokoládék

  A webáruházunkban kapható különleges csokoládék kiemelkednek a kézműves étcsokoládék között, vagy ízükkel, vagy származási helyükkel, vagy készítési módjukkal. Vannak köztük 100%-os kakaótartalmú, Criollo kakaóból készült különlegességek, vadon termő kakaóból készült finomságok, Limited Edition sorozatok, mézes étcsokoládék, áfonyás csokoládék, narancsos étcsokoládék, kávébabbal ízesített étcsokoládék is.  
 • Díjnyertes étcsokoládék

  Díjnyertes étcsokoládék

  Számos csokoládé díj kerül évente kiosztásra a különböző csokoládé versenyeken. Összegyűjtöttük a legjobbnak talált díjnyertes étcsokoládékat webáruházunkban, melyeket a legfinomabbnak találtuk.  
 • Vegan étcsokoládék

  Vegan étcsokoládék

  A webáruházunkban kapható vegan étcsokoládékat veganok is nyugodtan fogyaszthatják, mert nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű összetevőt.
 • Cukor mentes étcsokoládék

  Cukor mentes étcsokoládék

  Teljesen cukor mentes étcsokoládék nem léteznek, mivel a kakaóbab is tartalmaz némi szénhidrátot, azonban az itt kapható étcsokoládék vagy édesítővel készülnek, vagy egyáltalán nem tartalmaznak a kakaón kívül más összetevőt (100%-os étcsokoládék).  
 • Single-origin

  Single-origin

  A Single origin étcsokoládék egy termőhelyről származó kakaóból készülnek, ezáltal hangsúlyosabban érvényesül az adott tájegység által kialakított egyedi ízvilág.  
 • 100%-os étcsokoládék

  100%-os étcsokoládék

  A 100% kakaó tartalmú kézműves és bean-to-bar étcsokoládé egészséges és boldogság fokozó, növeli a szellemi teljesítményt. A 100%-os étcsokoládék nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, így akár cukorbetegek is fogyaszthatják.
 • 85% felett

  85% felett

  A 85% feletti kakaótartalommal rendelkező étcsokoládék kellemes kompromisszumot jelentenek az édes élvezetek és a kakaó tiszta, kesernyés, fanyar-édes ízvilága között.