Bean-to-bar étcsokoládék

A bean-to-bar étcsokoládék növekvő népszerűsége nem véletlen. A bean-to-bar étcsokoládé készítők a kakaóbab szüretelésétől kezdve, az étcsokoládé csomagolásáig, a csokoládé készítés teljes folyamatán rajta tartják a szemüket és a kezüket.

Ezáltal étcsokoládéik általában szélesebb ízspektrummal rendelkeznek, több a variációs lehetőség az étcsokoládék elkészítése során.

A kakaóbab és a belőle készült étcsokoládé ízére (a kakaóbab fajtája és a termőterület mellett) nagy hatással van a szárítás és pörkölés ideje és módja.

A bean-to-bar étcsokoládé készítők már a pörkölést is maguk végzik ezért befolyásolni tudják az elkészülő étcsokoládék ízét és állagát is.

Showing 1–12 of 20 results

Showing 1–12 of 20 results