-

Melt 100%-os kézműves étcsokoládé Criollo kakaóból
Értékelés: 5.00 / 5
Akció!
1 900 Ft – 4 000 Ft (bruttó ár)
A 100%-os, Criollo kakaóból készült kézműves étcsokoládé különlegesség, mely nem tartalmaz hozzáadott cukrot, sem másféle adalékanyagot, segít a criollo kakaó ízének maradéktalan megtapasztalásában!
A különleges criollo kakaó és a londoni Melt Chocolates csokoládé készítőinek remekműve ez az étcsokoládé.
Az intenzív keserű íz elhalványulása után szabadon élvezhető a Criollo kakaó és a tiszta csokoládé zamata!
Ne félj kipróbálni ezt a valódi, 100%-os kézműves étcsokoládét!
Vásárlóink egyik kedvenc étcsokoládéja!
Tejmentes csokoládé.
-

Taza 95%-os organikus étcsokoládé
2 000 Ft (bruttó ár)
Tökéletesen finomítatlan, szuper intenzív 95%-os organikus étcsokoládé, melyben az az alig édes organikus kakaó enyhén gyümölcsös íze akadálytalanul élvezhető.
Tanúsítványok:
- USDA organic
- Direct Trade
- Gluténmentes
- Kóser
- Non-GMO
- szója mentes
- tej és laktóz mentes
- vegán
Nyomokban tartalmazhat: mandula, kesudió, kókuszdió, mogyoró és pekándió.
Tejmentes csokoládé.
-

Cacaosuyo Cuzco 80% étcsokoládé
4 000 Ft (bruttó ár)
Cacaosuyo csokoládék – az inkák legféltettebb receptje alapján!
80%-os étcsokoládé Cuzco-ból. Elején enyhén édes gyümölcsös jegyekkel, amelyek lassan elhalványulva friss gyümölcsös íz marad.
A kakaó származási helye: Peru, Cuzco
Íze: gyümölcsös, lágy
Vegan, glutén- és laktóz mentes.
Nyomokban laktózt és dióféléket tartalmazhat!
-

Cacaosuyo Rupa Rupa 100% étcsokoládé
4 000 Ft (bruttó ár)
Cacaosuyo csokoládék – az inkák legféltettebb receptje alapján!
A kakaó származási helye: Peru
A Cacaosuyo Rupa Rupa a csokoládék rocksztárja. Páratlan figyelem a részletekre és a Direct Trade kereskedelem kulcsfontosságú a termelők életének javításában és azoknak a ritka fajtáknak a megőrzésében, amelyek egyébként elvesznének az ipari, „produktív” törzsek miatt.
Vegan, glutén-, laktóz és hozzáadott cukor mentes.
Nyomokban laktózt tartalmazhat!
-

Chocolate Tree 100%-os étcsokoládé Belize-i kakaóból
Értékelés: 5.00 / 5
2 600 Ft (bruttó ár)
A Chocolate Tree által készített Belize Black étcsokoládé 100%-os tiszta kakaót és egy kevéske kakaóvajat tartalmaz. A kakaó Belizeből, organikus agroerdészetből (Uncommon Cacao) származik, mely segít a helyi biodiverzitás megőrzésében.
Az Istenek eledele, a Földre hozva.
Tejmentes csokoládé.
Nyomokban dióféléket és tejtermékeket tartalmazhat!
-

Chocolate Tree kókusztejes 55%-os csokoládé
1 200 Ft – 2 600 Ft (bruttó ár)
Kókusztejből és a kókuszvirágcukorból készült csokoládé. A csokoládéhoz használt kakaó az észak-perui Piura település Chililique közösségéből származik.
Vegan, laktóz és glutén mentes csokoládé.
Nyomokban tejet és dióféléket tartalmazhat.
-

Chocolate Tree Maya Mountain 75%-os étcsokoládé Belize-i Criollo kakaóból
Értékelés: 5.00 / 5
2 600 Ft (bruttó ár)
Az egykori korallzátonyon kialakult termőrétegen, a Belize-i Maya hegyek közt termő Criollo kakaó hibridből készül a Chocolate Tree 75%-os étcsokoládéja. Tejmentes csokoládé.
Az Istenek étke a Földre hozva!
Nyomokban dióféléket és tejet tartalmazhat!
-

Chocolate Tree mexikói fűszeres étcsokoládé 80%
2 600 Ft (bruttó ár)
A Chocolate Tree mexikói stílusú, Tabasqueño kakóból készült, kővel őrölt és fűszeres 80%-os étcsokoládéja páratlan élményt nyújt. Nyugodt szívvel ajánluk mindenkinek, aki szereti a különleges, fűszeres étcsokoládékat!
A Tabasqueño kakaó egy igen ritka Criollo hibrid, a csokoládé pedig organikus kakaóból, autentikus mexikói (maya) fűszerezéssel készült.
Az étcsokoládé az Istenek eledele a Földre hozva!
Nyomokban dióféléket és tejet tartalmazhat!
-

Chocolate Tree Piura Chililique 70%-os étcsokoládé
2 600 Ft (bruttó ár)
A Chocolate Tree Piura Chililique 70%-os étcsokoládé Peru északi részén fekvő eldugott kis völgyben termő kakaóból készül.
A CacaoTales farmereivel együttműködve készül ez a különleges étcsoki.
1–9 termék, összesen 24 db
A bean-to-bar étcsokoládék növekvő népszerűsége nem véletlen. A bean-to-bar étcsokoládé készítők a kakaóbab szüretelésétől kezdve, az étcsokoládé csomagolásáig, a csokoládé készítés teljes folyamatán rajta tartják a szemüket és a kezüket.
Ezáltal étcsokoládéik általában szélesebb ízspektrummal rendelkeznek, több a variációs lehetőség az étcsokoládék elkészítése során.
A kakaóbab és a belőle készült étcsokoládé ízére (a kakaóbab fajtája és a termőterület mellett) nagy hatással van a szárítás és pörkölés ideje és módja.
A bean-to-bar étcsokoládé készítők már a pörkölést is maguk végzik ezért befolyásolni tudják az elkészülő étcsokoládék ízét és állagát is.