37–48 termék, összesen 138 db
Zotter étcsokoládé pasztilla chilis
3 000 Ft (bruttó ár)Rengeteg chili. A “Bird’s Eye” chilit a chili eredeti formájának tekintik, ritka, tüzes és aromákkal teli. Ezt a magas kakaótartalmú sötét forrócsokit a babtól a rúdig (bean-to-bar) gyártják. Fűszeres ital, amely élénkíti az érzékeket.
5 db 22 g-os pasztillát tartalmaz.
A forrócsoki pasztilla elkészítése
Vegyes
Minden tábla csokoládéhoz melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. A csokoládét és a folyadékot összekeverjük, robotgéppel vagy botmixerrel jól összedolgozzuk, és pillanatok alatt elkészül a forrócsoki!
Krémes keverék
Egy kis serpenyőben forralj fel 200 ml növényi tejet, adj hozzá egy csokoládé pasztillát, és alaposan keverd össze. Még egyszer rövid ideig forraljuk, és kész is a forró csokoládé ital!
Kevert
Melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. Adj a folyadékhoz egy tábla csokoládé pasztillát, és hagyd állni 1-2 percig, majd keverd addig, amíg a csokipasztilla tejesen fel nem oldódik. Hagyd állni a forró csoki italt további 1-2 percig, hogy az összes íz átjárja, mielőtt még egy jó habverővel felvernéd.
Cool – csokoládé ivás a jégen
Készítsd el az forró csokidat „normál módon”, majd hagyd kihűlni a hűtőben és tálald jégkockákkal vagy tört jéggel.
Vegan, glutén-, laktózmentes.
Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.
Zotter étcsokoládé pasztilla kendermaggal 70%
3 000 Ft (bruttó ár)Zotter forrócsoki pasztilla 40%-os kakaótartalommal.
Ízletes, házi készítésű kender nugát pörkölt kendermagból, ami nem tartalmaz THC-t, viszont sok értékes összetevőt tartalmaz, és nagyon régóta gyógyírként használják.
A kendernek egyszerűen kultikus státusza van, 70%-os kakaótartalmú étcsokoládéval finomítva, szójatejjel kombinálva a kender egy hűvös erőitallá válik, amely teljesen vegán.
5 db 22 g-os pasztillát tartalmaz.
A forrócsoki pasztilla elkészítése
Vegyes
Minden tábla csokoládéhoz melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. A csokoládét és a folyadékot összekeverjük, robotgéppel vagy botmixerrel jól összedolgozzuk, és pillanatok alatt elkészül a forrócsoki!
Krémes keverék
Egy kis serpenyőben forralj fel 200 ml növényi tejet, adj hozzá egy csokoládé pasztillát, és alaposan keverd össze. Még egyszer rövid ideig forraljuk, és kész is a forró csokoládé ital!
Kevert
Melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. Adj a folyadékhoz egy tábla csokoládé pasztillát, és hagyd állni 1-2 percig, majd keverd addig, amíg a csokipasztilla tejesen fel nem oldódik. Hagyd állni a forró csoki italt további 1-2 percig, hogy az összes íz átjárja, mielőtt még egy jó habverővel felvernéd.
Cool – csokoládé ivás a jégen
Készítsd el az forró csokidat „normál módon”, majd hagyd kihűlni a hűtőben és tálald jégkockákkal vagy tört jéggel.
Vegan, glutén-, laktózmentes.
Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.
Zotter étcsokoládé pasztilla mogyorós nugát
3 000 Ft (bruttó ár)Zotter mogyorós forrócsoki pasztilla 30%-os kakaótartalommal.
A házi készítésű mogyorós praliné étcsokoládéval kombinálva 70% kakaógaranciával – hogy is lehetne másként – mogyorós élvezet!
A forrócsoki pasztilla elkészítése
Vegyes
Minden tábla csokoládéhoz melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. A csokoládét és a folyadékot összekeverjük, robotgéppel vagy botmixerrel jól összedolgozzuk, és pillanatok alatt elkészül a forrócsoki!
Krémes keverék
Egy kis serpenyőben forralj fel 200 ml növényi tejet, adj hozzá egy csokoládé pasztillát, és alaposan keverd össze. Még egyszer rövid ideig forraljuk, és kész is a forró csokoládé ital!
Kevert
Melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. Adj a folyadékhoz egy tábla csokoládé pasztillát, és hagyd állni 1-2 percig, majd keverd addig, amíg a csokipasztilla tejesen fel nem oldódik. Hagyd állni a forró csoki italt további 1-2 percig, hogy az összes íz átjárja, mielőtt még egy jó habverővel felvernéd.
Cool – csokoládé ivás a jégen
Készítsd el az forró csokidat „normál módon”, majd hagyd kihűlni a hűtőben és tálald jégkockákkal vagy tört jéggel.
Vegan, glutén-, laktózmentes.
Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.
Zotter étcsokoládé pasztilla vegan válogatás
3 000 Ft (bruttó ár)Zotter forrócsoki pasztilla vegan válogatás: ötféle csokoládé pasztilla egy csomagban:
- BitterClassic
- “Madárszem” chili
- Xocitto 100%
- Diós nugát
- Kender ital
Vegán válogatás: öt forrócsoki ital – ízkalandozóknak, akik egészségesen táplálkoznak, és ezzel egy kicsit hozzájárulnak a bolygónk megmentéséhez.
5 db 22 g-os pasztillát tartalmaz.
A forrócsoki pasztilla elkészítése
Vegyes
Minden tábla csokoládéhoz melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. A csokoládét és a folyadékot összekeverjük, robotgéppel vagy botmixerrel jól összedolgozzuk, és pillanatok alatt elkészül a forrócsoki!
Krémes keverék
Egy kis serpenyőben forralj fel 200 ml növényi tejet, adj hozzá egy csokoládé pasztillát, és alaposan keverd össze. Még egyszer rövid ideig forraljuk, és kész is a forró csokoládé ital!
Kevert
Melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. Adj a folyadékhoz egy tábla csokoládé pasztillát, és hagyd állni 1-2 percig, majd keverd addig, amíg a csokipasztilla tejesen fel nem oldódik. Hagyd állni a forró csoki italt további 1-2 percig, hogy az összes íz átjárja, mielőtt még egy jó habverővel felvernéd.
Cool – csokoládé ivás a jégen
Készítsd el az forró csokidat „normál módon”, majd hagyd kihűlni a hűtőben és tálald jégkockákkal vagy tört jéggel.
Vegan, glutén-, laktózmentes.
Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.
Zotter étcsokoládé pasztilla zöldtea
3 000 Ft (bruttó ár)Korábban még a szamurájok is kihasználták a matcha zöld tea erejét: Japánban a teanövényeket a betakarítás előtt 4 hétig árnyékolják, hogy a levelek aromásabbak, értékesebbek és zöldebbek legyenek. Ezt követően a leveleket a legfinomabb porrá őrlik, és fehér rizscsokoládéval keverik össze. Ebből aztán fantasztikus zöld tea aromájú zöld ivócsokoládé lesz. Ez az alkotás természetesen vegán.
A forrócsoki pasztilla elkészítése
Vegyes
Minden tábla csokoládéhoz melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. A csokoládét és a folyadékot összekeverjük, robotgéppel vagy botmixerrel jól összedolgozzuk, és pillanatok alatt elkészül a forrócsoki!
Krémes keverék
Egy kis serpenyőben forralj fel 200 ml növényi tejet, adj hozzá egy csokoládé pasztillát, és alaposan keverd össze. Még egyszer rövid ideig forraljuk, és kész is a forró csokoládé ital!
Kevert
Melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. Adj a folyadékhoz egy tábla csokoládé pasztillát, és hagyd állni 1-2 percig, majd keverd addig, amíg a csokipasztilla tejesen fel nem oldódik. Hagyd állni a forró csoki italt további 1-2 percig, hogy az összes íz átjárja, mielőtt még egy jó habverővel felvernéd.
Cool – csokoládé ivás a jégen
Készítsd el az forró csokidat „normál módon”, majd hagyd kihűlni a hűtőben és tálald jégkockákkal vagy tört jéggel.
Vegan, glutén-, laktózmentes.
Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.
Zotter InFusion vörösáfonyás
2 000 Ft (bruttó ár)Étcsokoládé klasszikus 70%-os kakaótartalommal áfonyás bevonattal kombinálva. Ez a csoki finoman édeskés, amelyet napraforgó lecitinnel érnek el, és némi tiszta kakaóvaj adja csodálatos lágyságát. Finom kakaóból és fagyasztva szárított áfonyából készült, bean-to-bar. Csokoládés, fanyar és üdítően csípős, nagyon bogyós ízzel. És teljesen vegán.
Diófélét, földimogyorót, tejet, szezámot és szóját tartalmazhat.
Vegan, laktóz és gluténmentes étcsokoládé.
Zotter Jingle Bells Rock
2 000 Ft (bruttó ár)70%-os étcsokoládé marcipánnal és vörösboros ganache-val. Ünnepi vörösbor ganache 40%-os kakaótartalmú vegán szója csokoládéból, egy kis étcsokoládéból, Schönberger dűlős vörösborból, valamint némi szegfűszegből és csábító mandulás marcipán rétegből. 70%-os kakaótartalmú étcsokoládéba burkolva. Teljesen vegán!
Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.
Zotter Labooko 100%-os étcsokoládé perui kakaóból
Értékelés: 5.00 / 52 000 Ft (bruttó ár)Bernardini csokoládé tesztjében a díjnyertes Zotter Peru 100%-os étcsokoládé kitűnően szerepelt: “Meglepően lágy, ahhoz képest, hogy 100%-os csokoládé, teli különböző ízekkel, enyhén keserű és finoman édes”.
A százszázalékos étcsokoládé segít megízlelni a minőségi kakaó tiszta ízét. Nincs benne hozzáadott cukor, sem más adalékanyag!
Nyomokban tartalmazhat: mandula, kesudió, kókuszdió, mogyoró, szezámmag, tej, szója és pekándió.
Tejmentes csokoládé.
Zotter Labooko 100%-os kézműves étcsokoládé madagaszkári kakaóból
2 000 Ft (bruttó ár)Tiszta 100%-ban madagaszkári single-origin étcsoki, amely a kakaó egész világát tárja fel.
Egy autentikus kakaós kényeztetés, erőteljes és természetes. Tapasztald meg az ízek tűzijátékát ezzel a madagaszkári gyümölcsös-citromos kakaóval, amelyet a világ egyik leglenyűgözőbb biológiai sokféleségével rendelkező területe formált.
Illatjegyek: a bogyók, diófélék és sós pékáruk intenzív jegyei, a kávé visszhangja és a földes tónusok
Ízjegyek: pörkölt dió és fa jegyek, krémes karakter kávés jegyekkel, intenzív bogyós aroma (málna, ribizli, vörösáfonya), citrus és só jegyei
Nyomokban tartalmazhat dióféléket, földimogyorót, tejet, cukrot, szezámmagot és szóját.
Vegan, glutén-, laktóz és hozzáadott cukor mentes.
Zotter Labooko 90%-os kézműves étcsokoládé bolíviai kakaóból
2 000 Ft (bruttó ár)A Zotter Bolívia étcsokoládé szinte teljesen olyan mint az El Ceibo kakaó melyből készült. A Zotter Bolívia 90%-os étcsokoládéban megtapasztalható ennek a kakaó ritkaságnak a teljes aromája és ízvilága.
Nyomokban tartalmazhat: mandula, kesudió, kókuszdió, mogyoró, szezámmag, tej, szója és pekándió.
Tejmentes csokoládé.
Zotter Labooko 96%-os étcsokoládé perui kakaóból
2 000 Ft (bruttó ár)A Zotter High-End 96%-os étcsokoládéja az Andok perui lejtőin termő kakaóból készül, azon a területen, ahol az egykori Inkák is éltek.
Nyomokban tartalmazhat: mandula, kesudió, kókuszdió, mogyoró, szezámmag, tej, szója és pekándió.
Tejmentes csokoládé.
Zotter Labooko Karácsonyi varázslat
2 000 Ft (bruttó ár)Két különböző étcsokoládé egy csomagban: egy, a mitikus Maya kakaóval megalkotott étcsokoládé, amelyet Belize-ből vitorláson szállítottak hozzánk, teljesen károsanyag-kibocsátásmentesen. És egy single-origin étcsokoládé, amelyet válogatott kakaóból készítenek az ugandai “Mountains of the Moon” régióból.
Tartalma: 72% Belize “Sail Shipped Cacao” és 70% Uganda
Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.