Organikus bean to bar étcsokoládék és ajándékok - Darkest Desire logo

Tudj meg mindent a kézműves csokoládékról

Az ecuadori To’ak

A To’ak egy esőerdő-védelmi projektből született, amelyet Jerry Toth társalapító 2007-ben kezdett el Ecuadorban. Nonprofit alapítványán, a Third Millennium Alliance-en…

Toak bungalo

Minden amit a csokiról tudni érdemes

A csokoládé évszázadok óta jelen van életünkben és ezalatt az idő alatt rengeteget változott is. Összegyűjtöttünk a legfontosabb információkat és…

Tippek a tökéletes forró csokihoz

Javában tart a forró csoki szezon, ezért íme néhány tipp a tökéletes forró csoki elkészítéséhez. Válassz jó minőségű kakaót, vagy…

Tippek a tökéletes forró csokihoz

A Melt Chocolates története

A londoni Melt Chocolates kézműves csokoládé termékei a legkeresettebb termékeink közzé tartoznak, ezért a partnereinket bemutató cikksorozatunkat velük kezdjük. A…

Louise Nason - Melt alapítója

Zotter Labooko csokoládék

A Zotter Labooko csokoládék: különleges ízélmények csokoládé formájában. A Zotter csokoládémanufaktúra a világ egyik vezető kakaótermelő országainak különleges ízeivel és…

Zotter Labooko 82% Belize

Miért olyan finom a sós csokoládé?

Elgondolkodtál már azon, hogy miért van szinte minden csokoládékészítő kínálatában egy sós csokoládé is? Miért megy olyan jól a csokoládé…

sós csokoládé

A Zotter története

A Zotter egy családi vállalkozás, amelyet 1987-ben alapított Ulrike és az akkor 26 éves Josef Zotter az ausztriai Graz-ban. A…

Zotter bean-to-bar csokoládék

A Taza története

A amerikai Taza-t Alex Whitmore alapította, aki a mexikói Oaxaca-ban kóstolt először kővel őrölt kakaóból készült csokoládét. Annyira lenyűgözte a…

Taza csokigyár




 
Shopping Cart
Scroll to Top