Kézműves csokoládé különlegességek

 • Étcsokoládék

  Étcsokoládék (69)

  A minőségi és magas kakaótartalmú étcsokoládé segít megtapasztalni a kakaó tiszta ízét, zamatát és pozitív hatásait.A kakaó ízének zavartalan megtapasztalását kínálják az étcsokoládék.A kakaó és az étcsokoládé remek magnézium forrás, hangulatjavító, élénkítő, védi a szívet és a keringési rendszert és jót tesz a bőrnek is.A webáruházunkban kapható kézműves étcsokoládék a legjobb minőséget képviselik, a Darkest Desire webáruházban a a legjobb kézműves manufaktúrák étcsokoládéit gyűjtöttük össze.
 • Étcsokoládé snack és chips

  Étcsokoládé snack és chips (4)

  Az étcsokoládé snackek és chipsek igazi ínyencségek. Ár-érték arányban igen kedvezőek és rendkívül finomak! Mi nem tudunk nekik ellenállni! :)
 • Étcsokoládé pasztillák

  Étcsokoládé pasztillák (4)

  Az étcsokoládé pasztillák (couverture) és csokipasztillák felhasználhatók sütéshez, forró csokoládé készítéshez, vagy étkezés utáni édes-keserű desszertnek, nasinak is.Webáruházunkban megtalálhatóak a hagyományos csokipasztilla mellett a csokoládé porból készült termékek is.
 • Kakaóbab

  Kakaóbab (4)

  A pörkölt kakaóbab és kakaóbab töret (cacao nibs) a 100%-os étcsokoládékhoz hasonlatosan segít a kakaó ízének és hatásának teljes és maradéktalan megtapasztalásában.Mivel a szárításon és pörkölésen kívül nem éri más hatás, a kakaóbab töretnek a legmagasabb az antioxidáns és flavonoid tartalma!A kakaó az egyik legegészségesebb növény, mivel a kakaó rendelkezik a legmagasabb antioxidáns tartalommal a növények között.
 • Kellékek

  Kellékek (1)

  Kellékek forró csokoládé készítéshez, díszítéshez, habosításhoz és más finomságokhoz. 
 • Ajándék

  Ajándék (1)

  Ajándékkártyák és ajándék csomagok
 • Kézműves csokoládé márkák

  Kézműves csokoládé márkák (72)

  A Darkest Desire által forgalmazott kézműves és bean-to-bar, luxus és prémium minőségű csokoládé márkák.A gyártók többsége Direct Trade vagy Fair Trade tanusítvánnyal rendelkezik. A kakaót etikus forrásból szerzik be.A neves csokoládé márkák többsége kézműves gyártó, családi vállalkozás. Némelyikük bean-to-bar csokoládékat is készít.