Zotter
Zotter étcsokoládék 100%-ban organikus alapanyagokból készülnek, Fair Tarde minőségben, a kakaó forrása visszakövethető a termelőkig.
A Zotter bean-to-bar étcsokoládéi világ szerte híresek kiváló minőségükről és sokféle variációjukról.
A Zotter egy családi vállalkozás, amelyet 1987-ben alapított Ulrike és az akkor 26 éves Josef Zotter az ausztriai Graz-ban. A szokatlannak tűnő termékek, mint a “kender szelet”, a “vicces pite”, vagy a “skarlátvörös futóbab tekercs korianderrel” regionális hírnevet hoztak a Zotternek, akik hamarosan elkezdtek saját csokoládét is készíteni és forgalmazni.
A Zotter sokat fektetett be a csokoládé feldolgozásába, közvetlenül a kakaóbabtól kezdve. A Fair Trade biokakaót közvetlenül, pörkölten, őrölve és párolva vásárolják meg. Insourcing az outsourcing helyett: Josef Zotter mára azon kevés független bean-to-bar gyártók egyike Európában, amely kizárólag organikus és tisztességes kereskedelmi minőségben termel.
17–32 termék, összesen 66 db
-
Nincs készleten Tovább olvasom
Perui pörkölt kakaóbab. A kakaó ízének, zamatának és hatásának tökéletesen tiszta és zavartalan megtapasztalása.
A kakaóbab azonnal fogyasztható, vagy ételek díszítésére és ízesítésére is felhasználható.
Súly: 100 g
A kakaóbab kiváló antioxidáns. Javítja a közérzetet. Elsődleges magnéziumforrás. Jótékony hatással van a gyomorproblémákra, fáradtságra, köhögésre és szív-és érrendszeri problémákra. Nagy mennyiségben tartalmaz rezet, foszfort és káliumot. Ásványi anyagokban és vitamunokban gazdag: magnézium, kálium, cink, vas, foszfor, réz, A, B1, B2, B6, B12, D, E
A kakaóbab amellett, hogy rendkívül egészséges, íz- és illat élményével is elvarázsol. A kakaóbab természet egyik legerősebb antioxidáns tartalmú élelmiszere. A kakaóbab nem tartalmaz cukrot, a glikémiás indexe is alacsony, fogyókúrázóknak és desszertek ízesítésére is alkalmas.
Sütemények, desszertek, reggelik ízesítéséhez, kakaó-, forró csokoládé készítéséhez. Tökéletes íz harmónia érhető el mézzel, vaníliával, fahéjjal, gyümölccsel, pikáns paprikával fűszerezve.
-
Nincs készleten Tovább olvasom
Madagaszkári pörkölt kakaóbab. A kakaó ízének, zamatának és hatásának tökéletesen tiszta és zavartalan megtapasztalása.
A kakaóbab azonnal fogyasztható, vagy ételek díszítésére és ízesítésére is felhasználható.
Súly: 100 g
A kakaóbab kiváló antioxidáns. Javítja a közérzetet. Elsődleges magnéziumforrás. Jótékony hatással van a gyomorproblémákra, fáradtságra, köhögésre és szív-és érrendszeri problémákra. Nagy mennyiségben tartalmaz rezet, foszfort és káliumot. Ásványi anyagokban és vitamunokban gazdag: magnézium, kálium, cink, vas, foszfor, réz, A, B1, B2, B6, B12, D, E
A kakaóbab amellett, hogy rendkívül egészséges, íz- és illat élményével is elvarázsol. A kakaóbab természet egyik legerősebb antioxidáns tartalmú élelmiszere. A kakaóbab nem tartalmaz cukrot, a glikémiás indexe is alacsony, fogyókúrázóknak és desszertek ízesítésére is alkalmas.
Sütemények, desszertek, reggelik ízesítéséhez, kakaó-, forró csokoládé készítéséhez. Tökéletes íz harmónia érhető el mézzel, vaníliával, fahéjjal, gyümölccsel, pikáns paprikával fűszerezve.
-
Nincs készleten Tovább olvasom
Mogyoró mogyorós pralinéban és étcsokoládéban.
A lassan pörkölt és karamellizált mogyorót egy diós mogyorós pralinéba és egy 70%-os kakaótartalmú sötét, finom ízű keserűcsokoládéba forgatják. Tükörmázas és igazi ízélmény a mogyoró rajongók számára, és teljesen vegán.
Diófélét, földimogyorót, tejet, szezámot és szóját tartalmazhat.
Vegan, laktóz és gluténmentes étcsokoládé.
-
Nincs készleten Tovább olvasom
Ecuadori pörkölt kakaóbab. A kakaó ízének, zamatának és hatásának tökéletesen tiszta és zavartalan megtapasztalása.
A kakaóbab azonnal fogyasztható, vagy ételek díszítésére és ízesítésére is felhasználható.
Súly: 100 g
A kakaóbab kiváló antioxidáns. Javítja a közérzetet. Elsődleges magnéziumforrás. Jótékony hatással van a gyomorproblémákra, fáradtságra, köhögésre és szív-és érrendszeri problémákra. Nagy mennyiségben tartalmaz rezet, foszfort és káliumot.
Ásványi anyagokban és vitamunokban gazdag: magnézium, kálium, cink, vas, foszfor, réz, A, B1, B2, B6, B12, D, E
A kakaóbab amellett, hogy rendkívül egészséges, íz- és illat élményével is elvarázsol. A kakaóbab természet egyik legerősebb antioxidáns tartalmú élelmiszere. A kakaóbab nem tartalmaz cukrot, a glikémiás indexe is alacsony, fogyókúrázóknak és desszertek ízesítésére is alkalmas.
Sütemények, desszertek, reggelik ízesítéséhez, kakaó-, forró csokoládé készítéséhez. Tökéletes íz harmónia érhető el mézzel, vaníliával, fahéjjal, gyümölccsel, pikáns paprikával fűszerezve.
-
Nincs készleten Tovább olvasom
Kandírozott gyömbérrel bevont ostya vékony étcsokoládéval és édes fehér kókuszos bevonattal, kevés kurkuma biztosítja az élénksárga színt. Egzotikus édes-fűszeres ízű tűzijáték.
Nyomokban diófélét, földimogyorót, tejet, szezámot és szóját tartalmazhat.
Vegan, laktóz és gluténmentes étcsokoládé.