13–24 termék, összesen 32 db
- Nincs készleten
Taza mézeskalács sütis étcsoki 60%
2 900 Ft (bruttó ár)A Taza mézeskalács sütis étcsokija ötvözi a 60% kővel őrölt organikus kakaót fahéjjal, gyömbérrel és egy ropogós mézeskalácsos sütivel.
Ez a szezonális étcsoki az őszi és a téli ünnepek ünnepi ízeit idézi.
Ünnepeld az évadot kővel őrölt kakaóból készült étcsokoládéval, amely nem hasonlít semmihez, amit valaha kóstoltál!
Csak a készlet erejéig kapható, ezért ne hagyd ki!
Tanúsítványok:
- USDA organic
- Direct Trade
- Gluténmentes
- Kóser
- Non-GMO
- szója mentes
- tej és laktóz mentes
- vegán
Nyomokban tartalmazhat: mandula, kesudió, kókuszdió, mogyoró és pekándió.
Vegan, glutén és laktóz mentes!
- Nincs készleten
To’ak Origin El Niño 2016 78% étcsokoládé
99 000 Ft (bruttó ár)A To’ak El Niño 78%-os étcsokoládéja az ecuadori Heirloom Nacional kakaóból készült.
2016-ban, az El Niño hatására, a Piedra de Plata völgyében özönvízszerű esőzések tomboltak, majd ezt rendkívül súlyos aszály követte épp a kritikus érési időszakban. A betakarítást is késleltette egy 7,8-as magnitúdójú földrengés.
Enyhén pörkölt, 4 napig fermentált, 18 órán keresztül konsírozott.
Ízprofil: virágillat, érett banánra és vörös gyümölcsökre emlékeztető íz, enigmatikus és komplex utóíz.
Származási hely: Ecuador, Piedra de Plata
Kakaóbab: Heirloom Nacional
Ezt terméket csak előrendelésre lehet megvásárolni!
- Nincs készleten
To’ak Origin Palo Santo Aged 3 Years 80%-os étcsokoládé
99 000 Ft (bruttó ár)A To’ak Palo Santo 80%-os étcsokoládéja Palo Santo fa mellett szárított kakaóból készül, ezért jellegzetes illattal és aromával rendelkezik. Limitált széria, a 2015-ös szüretből.
Origin sorozat.
Közepesen pörkölt, 5 napig fermentált, 9 órán keresztül konsírozott.
Ízprofil: kókusz, menta, citrus, szilva.
Ezt terméket csak előrendelésre lehet megvásárolni!
- Nincs készleten
To’ak Signature El Niño 2016 78% étcsokoládé
20 000 Ft (bruttó ár)A To’ak El Niño 78%-os étcsokoládéja az ecuadori Heirloom Nacional kakaóból készült.
2016-ban, az El Niño hatására, a Piedra de Plata völgyében özönvízszerű esőzések tomboltak, majd ezt rendkívül súlyos aszály követte épp a kritikus érési időszakban. A betakarítást is késleltette egy 7,8-as magnitúdójú földrengés.
Enyhén pörkölt, 4 napig fermentált, 18 órán keresztül konsírozott.
Ízprofil: virágillat, érett banánra és vörös gyümölcsökre emlékeztető íz, enigmatikus és komplex utóíz.
Származási hely: Ecuador, Piedra de Plata
Kakaóbab: Heirloom Nacional