Skip to content
Kezdőlap » Hírek, események » A Fabric kézműves és bean-to-bar finomságai

A Fabric kézműves és bean-to-bar finomságai

5
(1)

A Fabric kézműves 80%-os étcsokoládéja már korábban is elvarázsolt minket, de most lehetőségünk volt megkóstolni a Fabric bean-to-bar csokoládéját is.

A Fabric kézműves csokoládéknak nem csak az íze feledhetetlen, de a csomagolása és a kinézete is elvarázsol mindenkit.

Fabric Salamon szigetek 72%-os kézműves bean-to-bar csokoládé
Fabric Salamon-szigetek 72%-os étcsokoládé

A Salamon szigetekről származó organikus kakaóból készült bean-to-bar étcsokoládé igazi ínyencség! Selymes, kellemesen lágy, harmonikusan keveredik benne a kakaó kesernyés, gyümölcsös íze a nádcukorral. Érdemes összehasonlítani az ízét a Melt Salamon-szigetekről származó 85%-os kézműves csokoládéjával!

Az ecuadori kakaóból készült 74%-os bean-to-bar étcsokoládé füstös, citrusos ízével páratlan élményt nyújtott számunkra. Az ízvilága emlékeztet a Taza étcsokoládéira, valamint a szintén ecuadori kakaóból készült kézműves csokoládékra.

A Fabric kézműves és bean-to-bar étcsokoládéi megtalálhatóak webáruházunkban a kézműves csokoládék és a bean-to-bar étcsokoládék között!

A csokoládékat meg is tudod kóstolni a Darkest Desire Klub csokikóstoló rendezvényein. A rendezvényekről tájékozódhatsz a Facebook oldalunkon és Facebook csoportunkban, valamint hírleveleinkből.

Mennyire tetszett?

Kattints a csillagra

Átlagos értékelés 5 / 5. Szavazatszám 1

Még nem érkezett értékelés...