Kezdőlap » organikus

organikus

1–24 termék, összesen 75 db

  • Chocolate Tree Porcelana 85%-os étcsokoládé Nincs készleten

     

    A Chocolate Tree legendás Porcelana kakaóból készült étcsokoládéja igazi ritkaság! A kakaó a venezuelai Sur de Lago régióból származik. Gyümölcsös íze feledhetetlen és egyedülálló!

    Tejmentes csokoládé.

    Nyomokban dióféléket és tejet tartalmazhat!

  • Chocolate Tree Maya Mountain 75%-os étcsokoládé Nincs készleten

     

    Az egykori korallzátonyon kialakult termőrétegen, a Belize-i Maya hegyek közt termő Criollo kakaó hibridből készül a Chocolate Tree 75%-os étcsokoládéja. Tejmentes csokoládé.

    Az Istenek étke a Földre hozva!

    Nyomokban dióféléket és tejet tartalmazhat!

     

  • Akció Zotter couverture 100% Arriba ecuador csokipasztilla Nincs készleten

     

    A Zotter sütéshez és forró csokihoz készült csokipasztillája (couverture), 100%-os organikus kakaóból.

    Íze enyhén keserű, kicsit sós és gyümölcsös.

    Nyomokban dióféléket, szezámot, tejet, cukrot, szóját tartalmazhat!

    Vegan, glutén-, laktóz és hozzáadott cukor mentes.

    Zotter Couverture csokoládé pasztilla 100% kakaótartalom

    Bean-to-bar étcsokoládék Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki
  • Akció ChocolateTree Belize Black 100%-os kézműves étcsokoládé Nincs készleten

     

    A Chocolate Tree által készített Belize Black étcsokoládé 100%-os tiszta kakaót és egy kevéske kakaóvajat tartalmaz. A kakaó Belizeből, organikus agroerdészetből (Uncommon Cacao) származik, mely segít a helyi biodiverzitás megőrzésében.

    Az Istenek eledele, a Földre hozva.

    Tejmentes csokoládé.

    Nyomokban dióféléket és tejtermékeket tartalmazhat!

    Chocolate Tree 100%-os kézműves étcsokoládé Belize-i kakaóból

    Étcsokoládék Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki
  • Zotter Labooko 100%-os étcsokoládé perui kakaóból Nincs készleten

     

    Bernardini csokoládé tesztjében a díjnyertes Zotter Peru 100%-os étcsokoládé kitűnően szerepelt: “Meglepően lágy, ahhoz képest, hogy 100%-os csokoládé, teli különböző ízekkel, enyhén keserű és finoman édes”.

    A százszázalékos étcsokoládé segít megízlelni a minőségi kakaó tiszta ízét. Nincs benne hozzáadott cukor, sem más adalékanyag!

    Nyomokban tartalmazhat: mandula, kesudió, kókuszdió, mogyoró, szezámmag, tej, szója és pekándió. 

    Tejmentes csokoládé.

     

  • Melt 68%-os kézműves étcsokoládé Boliviából

     

    A londoni Melt Wild single origin szelete igazi kézműves étcsokoládé különlegesség, mert vadon termő organikus bolíviai kakaóból készült.

    Íze édes és lágy. Kakaó tartalom: 68%

    Súly: 90 g

    Vásárlóink egyik kedvenc étcsokoládéja!

    Nyomokban tartalmazhat: dió, földimogyoró, szezámmag, tej, glutén.

    Tejmentes csokoládé.

  • To'ak Signature Rain Harvest 2019 100%

     

    A To’ak Signature Rain Harvest 2019 100%-os étcsokoládéja az ecuadori Heirloom Nacional kakaóból készült.

    A Rain Harvest 2019 egy olyan csokoládé, amely különleges figyelmet szentel az alapanyagok eredetének és azok termelési folyamatainak. Ez a csokoládé egyedülálló a maga nemében, mivel az alapanyagok kiválasztásához esővizet használnak, amelyet a trópusi esőerdőkben gyűjtenek.

    Ez a csokoládé kizárólag 2019-ben termelt kakaóbabból készült. A TO’AK törekedett arra, hogy a legjobb minőségű kakaóbabokat válassza ki, és gondosan megőrizze azok egyedi ízét és aromáját. A csokoládé készítése során figyelmet fordítanak a kakaóbabok fermentációjára és szárítására is, hogy a végeredmény tökéletes legyen.

    A Rain Harvest 2019 csokoládé intenzív ízeket és gazdag aromákat kínál. Az ízjegyek között fellelhetőek a gyümölcsös, a virágos és a földes jegyek is, amelyek harmonikus és egyedi élményt nyújtanak az ínyencek számára.

    Ez a csokoládé egy luxus kategóriába sorolható termék, amelyet a TO’AK nagy odaadással és precizitással állít elő. Ha igazi különlegességre és kiemelkedő minőségre vágysz, akkor a Rain Harvest 2019 csokoládé remek választás lehet a számodra.

     

    Ízprofil: mandarin, narancsvirág, dió, kávé

    Fermentálás: 4-5 nap

    Pörkölés: közepes

    Konsírozás: nincs

     

    Származási hely: Ecuador, Piedra de Plata

    Kakaóbab: Heirloom Nacional

     

    toakchocolate.com

     

  • Zotter Mi-Xing vegan de luxe Boldog Karácsonyt Nincs készleten

     

    Két kis vegán csokoládé karácsonyi dekorációval.

    Egy vegán fehér kókuszszelet, gyümölcsös vörös áfonyás csokoládécsillaggal, fahéjba forgatott almadarabokkal és pörkölt tökmaggal díszítve étcsokoládé bundában.

    Egy lágy rózsaszín málnás kókuszszelet finom mogyorós pralinéval töltve, ünnepi díszítéssel fehér mézeskalács csokoládé holddal, szezámtörékeny és ropogós zöldteás csokoládépelyhekkel.

    Karácsonyi hangulatú díszdobozba csomagolva.

     

    Nyomokban tartalmazhat mindenféle dióféléket, földimogyorót, glutént és tejet.

     

  • Zotter étcsokoládé pasztilla Arab éjszakák

     

    Keleti hangulatú, datolyacukorral édesített forrócsokoládé egyenesen a meséből, amely tiszta őrölt datolyából készül. Ennek a csokoládénak az alapja egy házi készítésű kesudió praliné narancsolajjal, fahéjjal, kardamommal, gyömbérrel, kurkumával és timut borssal, amely nem csípős ízű, de izgalmas citrusos illatú. Teljesen vegán!

    5 db 22 g-os pasztillát tartalmaz.

     

    A forrócsoki pasztilla elkészítése

    Vegyes

    Minden tábla csokoládéhoz melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. A csokoládét és a folyadékot összekeverjük, robotgéppel vagy botmixerrel jól összedolgozzuk, és pillanatok alatt elkészül a forrócsoki!

    Krémes keverék

    Egy kis serpenyőben forralj fel 200 ml növényi tejet, adj hozzá egy csokoládé pasztillát, és alaposan keverd össze. Még egyszer rövid ideig forraljuk, és kész is a forró csokoládé ital!

    Kevert

    Melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. Adj a folyadékhoz egy tábla csokoládé pasztillát, és hagyd állni 1-2 percig, majd keverd addig, amíg a csokipasztilla tejesen fel nem oldódik. Hagyd állni a forró csoki italt további 1-2 percig, hogy az összes íz átjárja, mielőtt még egy jó habverővel felvernéd.

    Cool – csokoládé ivás a jégen

    Készítsd el az forró csokidat „normál módon”, majd hagyd kihűlni a hűtőben és tálald jégkockákkal vagy tört jéggel.

     

    Vegan, glutén-, laktózmentes.

    Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.

     

    Zotter étcsokoládé pasztilla Arab éjszakák

    Értékelés: 0 / 5
    Bean-to-bar étcsokoládék Kosárba teszem
  • Toak Alchemy Umami Tucupi Nincs készleten

     

    A tucupí az amazóniai gasztronómia nélkülözhetetlen fűszere, amely a manióka (yuca) kenyér elkészítéséhez kapcsolódik.

    A Tucupí gazdag, fűszeres és umami ízt hoz, amelyet “amazóniai miso”-nak is nevezhetünk.

    Valószínűleg semmihez sem hasonlítható, amit korábban kóstoltál.

     

    Származási hely: Ecuador, Piedra de Plata

    Kakaóbab: Heirloom Nacional

     

    Tejmentes, gluténmentes, vegán. Kóser tanúsítvánnyal rendelkező üzemben gyártva. (Tej, földimogyoró és diófélék kezelésére szolgáló gyárban készül.)

     

    A kakaó nem tanúsított biogazdaságokból származik. A To’ak személyesen ismeri a gazdálkodókat és gazdaságaikat, és évente több ellenőrző látogatást is végeznek annak biztosítására, hogy ne használjanak szintetikus vagy vegyi anyagokat. A To’ak a kontinens csokoládégyártói közül a legmagasabb termelői árat fizeti a kakaótermelőknek: 3-9-szer többet, mint a Fair Trade ár. További információ az Átláthatósági Jelentésben.

    Vásárlásoddal támogatod a regeneratív mezőgazdaságot és a kakaóörökség megőrzését. A Piedra de Platától származó kakaó a HCP Fund által hitelesített Heirloom Cacao.

     

    toakchocolate.com

     

  • Zotter étcsokoládé pasztilla chilis

     

    Rengeteg chili. A “Bird’s Eye” chilit a chili eredeti formájának tekintik, ritka, tüzes és aromákkal teli. Ezt a magas kakaótartalmú sötét forrócsokit a babtól a rúdig (bean-to-bar) gyártják. Fűszeres ital, amely élénkíti az érzékeket.

    5 db 22 g-os pasztillát tartalmaz.

     

    A forrócsoki pasztilla elkészítése

    Vegyes

    Minden tábla csokoládéhoz melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. A csokoládét és a folyadékot összekeverjük, robotgéppel vagy botmixerrel jól összedolgozzuk, és pillanatok alatt elkészül a forrócsoki!

    Krémes keverék

    Egy kis serpenyőben forralj fel 200 ml növényi tejet, adj hozzá egy csokoládé pasztillát, és alaposan keverd össze. Még egyszer rövid ideig forraljuk, és kész is a forró csokoládé ital!

    Kevert

    Melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. Adj a folyadékhoz egy tábla csokoládé pasztillát, és hagyd állni 1-2 percig, majd keverd addig, amíg a csokipasztilla tejesen fel nem oldódik. Hagyd állni a forró csoki italt további 1-2 percig, hogy az összes íz átjárja, mielőtt még egy jó habverővel felvernéd.

    Cool – csokoládé ivás a jégen

    Készítsd el az forró csokidat „normál módon”, majd hagyd kihűlni a hűtőben és tálald jégkockákkal vagy tört jéggel.

     

    Vegan, glutén-, laktózmentes.

    Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.

     

    Zotter étcsokoládé pasztilla chilis

    Értékelés: 0 / 5
    Ajándékcsomagok Kosárba teszem
  • Zotter étcsokoládé pasztilla 100%

     

    Krémes energiaital, amely 100%-ban FairTrade bio kakaóból áll. Turmixgép és forró víz segítségével krémes habbá verjük. A Xocitto ötlete egy eszpresszóhoz hasonlít. Élvezd tisztán, vagy adj hozzá cukrot vagy tejet, hogy megpuhuljon. Készítsd el egyéni ízlésed szerint…

    5 db 22 g-os pasztillát tartalmaz.

     

    A forrócsoki pasztilla elkészítése

    Krémes

    Forralj fel 100 ml vizet egy kis serpenyőben, adj hozzá egy Xocitto szeletet, és keverd össze kézi mixerrel. Ezután forrald fel gyorsan a keveréket, és élvezd a csodálatos kakaóitalt tisztán vagy növényi tejjel és cukorral!

    Dupla adag ajánlott: használj 200 ml vizet és 2 Xocitto rudat!

    Gyors Mix

    Adj hozzá 100 ml forró vizet egy 100%-os Xocitto szelethez, és keverd össze turmixgéppel vagy kézi mixerrel. Csakúgy mint a kávé, a Xocitto is fogyasztható egyéni ízlés szerint, növényi tejjel és cukorral vagy anélkül!

     

    Vegan, glutén-, laktózmentes.

    Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.

     

    Zotter étcsokoládé pasztilla 100%

    Értékelés: 0 / 5
    Bean-to-bar étcsokoládék Kosárba teszem
  • Zotter étcsokoládé pasztilla zöldtea

     

    Korábban még a szamurájok is kihasználták a matcha zöld tea erejét: Japánban a teanövényeket a betakarítás előtt 4 hétig árnyékolják, hogy a levelek aromásabbak, értékesebbek és zöldebbek legyenek. Ezt követően a leveleket a legfinomabb porrá őrlik, és fehér rizscsokoládéval keverik össze. Ebből aztán fantasztikus zöld tea aromájú zöld ivócsokoládé lesz. Ez az alkotás természetesen vegán.

     

    A forrócsoki pasztilla elkészítése

    Vegyes

    Minden tábla csokoládéhoz melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. A csokoládét és a folyadékot összekeverjük, robotgéppel vagy botmixerrel jól összedolgozzuk, és pillanatok alatt elkészül a forrócsoki!

    Krémes keverék

    Egy kis serpenyőben forralj fel 200 ml növényi tejet, adj hozzá egy csokoládé pasztillát, és alaposan keverd össze. Még egyszer rövid ideig forraljuk, és kész is a forró csokoládé ital!

    Kevert

    Melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. Adj a folyadékhoz egy tábla csokoládé pasztillát, és hagyd állni 1-2 percig, majd keverd addig, amíg a csokipasztilla tejesen fel nem oldódik. Hagyd állni a forró csoki italt további 1-2 percig, hogy az összes íz átjárja, mielőtt még egy jó habverővel felvernéd.

    Cool – csokoládé ivás a jégen

    Készítsd el az forró csokidat „normál módon”, majd hagyd kihűlni a hűtőben és tálald jégkockákkal vagy tört jéggel.

     

    Vegan, glutén-, laktózmentes.

    Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.

     

    Zotter étcsokoládé pasztilla zöldtea

    Értékelés: 0 / 5
    Bean-to-bar étcsokoládék Kosárba teszem
  • Zotter étcsokoládé pasztilla mogyorós nugát

     

    Zotter mogyorós forrócsoki pasztilla 30%-os kakaótartalommal.

    A házi készítésű mogyorós praliné étcsokoládéval kombinálva 70% kakaógaranciával – hogy is lehetne másként – mogyorós élvezet!

     

    A forrócsoki pasztilla elkészítése

    Vegyes

    Minden tábla csokoládéhoz melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. A csokoládét és a folyadékot összekeverjük, robotgéppel vagy botmixerrel jól összedolgozzuk, és pillanatok alatt elkészül a forrócsoki!

    Krémes keverék

    Egy kis serpenyőben forralj fel 200 ml növényi tejet, adj hozzá egy csokoládé pasztillát, és alaposan keverd össze. Még egyszer rövid ideig forraljuk, és kész is a forró csokoládé ital!

    Kevert

    Melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. Adj a folyadékhoz egy tábla csokoládé pasztillát, és hagyd állni 1-2 percig, majd keverd addig, amíg a csokipasztilla tejesen fel nem oldódik. Hagyd állni a forró csoki italt további 1-2 percig, hogy az összes íz átjárja, mielőtt még egy jó habverővel felvernéd.

    Cool – csokoládé ivás a jégen

    Készítsd el az forró csokidat „normál módon”, majd hagyd kihűlni a hűtőben és tálald jégkockákkal vagy tört jéggel.

     

    Vegan, glutén-, laktózmentes.

    Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.

     

    Zotter étcsokoládé pasztilla mogyorós nugát

    Értékelés: 0 / 5
    Bean-to-bar étcsokoládék Kosárba teszem
  • To'ak Signature spanyol szilfában érlelt 81%-os étcsokoládé - 2014-es szüret Nincs készleten

     

    A Spanish Elm volt az első fában érlelt csokoládé, amit valaha gyártott a To’ak, még 2016-ban. De ennek a tételnek egy részét megtartották, ami már hat éve öregszik, és egyre összetettebbé válik – hasonlóan a fa és a kakaó élethosszig tartó házasságához. A spanyol szil ugyanaz a fa, amelyet a kakaó erjesztésére használnak.

    Íz profil:

    • Illat: Karamella, tanninok, illatos füst és bogyók.
    • Íz: A sós és az édes jegyek tánca: fa tanninok, krémes-diós a középízben, bogyók és datolya.
    • Kifejezés: krémes és csersavas, nyomokban vörös gyümölcsökkel.

    Származási hely: Ecuador, Piedra de Plata

    Kakaóbab: Heirloom Nacional

    Batch: #1

    toakchocolate.com

     

  • To'ak Signature tasmániai whiskys hordóban érlelt 75%-os étcsokoládé - 2019-es szüret Nincs készleten

     

    A tekintélyes World Whisky Awards győztese, Sullivans Cove a whisky világának feltörekvő csillaga. A To’ak 2019-es betakarítását egy volt Tawny Port hordóban érlelték, amelyet a Sullivan’s Cove használt whiskyjének érlelésére. A datolya és a szilva jegyei a whisky jegyeivel vannak átitatva.

    Ízprofil:

    • Illat: szárított szilva, tölgy, virágos.
    • Íz: datolya, szilva, diós, plüss whisky.
    • Kifejezés: whisky, részeg szilva, diós.

    Párosítási javaslat: Ha a kezedbe akad egy ritka üveg Sullivans Cove whisky, akkor megtaláltad a tökéletes párosítást. Tartalékként kereshetsz egy Speyside-i single maltot, Írországból egy tripla desztillált whiskyt, bourbont vagy konyakot. A Tawny port egy másik kézenfekvő választás. A sajtok területén válaszhatsz valami krémest vagy diósat – például a Brie-t, a tripla krémet, a pireneusi juhtej sajtot és az alpesi stílusú sajtokat.

    Származási hely: Ecuador, Piedra de Plata

    Kakaóbab: Heirloom Nacional

    Batch: #1

    toakchocolate.com

     

  • Rain Harvest 2021 – 18 hours conch – (75,5% dark) Nincs készleten

     

    A To’ak Signature Rain Harvest 2021 75,5%-os étcsokoládéja az ecuadori Heirloom Nacional kakaóból készült.

    A valaha volt egyik legfurcsább év a 2021-es: a termőszezon viszonylag normális volt, egészen az utolsó hónapokig. Az érés és a betakarítás alatti heves esőzések a mérsékelt konsírozással kombinálva egy gyümölcsös ízű To’ak csokoládét eredményeztek.

    Ízprofil:

    • Illat: Szederlekvár virágos beütéssel.
    • Íz: bogyós íz, virágméz, diós karamell.
    • Lezárás: bogyós gyümölcsök, mandula, grapefruit árnyalat.

    Erjesztés: 4 nap

    Pörkölés: közepes

    Konsírozás: 18 óra

    Származási hely: Ecuador, Piedra de Plata

    Kakaóbab: Heirloom Nacional

    Batch: #1

    toakchocolate.com

     

  • Zotter Mesebeli Csoda Nincs készleten

     

    Édes és vegán: két különböző csoki egy csomagban: egy kifinomult fehércsokis kókuszszelet, amely kókuszreszelékkel, kókusztejjel és egzotikus ízzel csábít! Ezen kívül egy tejcsokoládé alternatíva, amely szója alapú, és igazi csokoládé élvezetet ígér 40% kakaóval.

     

    Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.

     

    Zotter Mesebeli Csoda

    Értékelés: 0 / 5
    Bean-to-bar étcsokoládék Tovább olvasom
  • Zotter Jingle Bells Rock Nincs készleten

     

    70%-os étcsokoládé marcipánnal és vörösboros ganache-val. Ünnepi vörösbor ganache 40%-os kakaótartalmú vegán szója csokoládéból, egy kis étcsokoládéból, Schönberger dűlős vörösborból, valamint némi szegfűszegből és csábító mandulás marcipán rétegből. 70%-os kakaótartalmú étcsokoládéba burkolva. Teljesen vegán!

     

    Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.

     

    Zotter Jingle Bells Rock

    Értékelés: 0 / 5
    Bean-to-bar étcsokoládék Tovább olvasom
  • Zotter Labooko Édes Karácsonyi Üdvözlet Nincs készleten

     

    70%-os étcsokoládé áfonya ganache-val töltve. Ez a fenséges, illatos és nagyon bogyós mousse élénk rózsaszínű, és vegán áfonya borításból, fehér rizs borításból és sok áfonyából készült. Gyengéd mousse textúrája és vidám, intenzív áfonyás íze, jellegzetesen gyümölcsös-csípős.

    70% kakaótartalmú étcsokoládéba borítva. Teljesen vegán.

     

    Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.

     

    Zotter Édes Karácsonyi Üdvözlet

    Értékelés: 0 / 5
    Bean-to-bar étcsokoládék Tovább olvasom
  • Zotter Labooko Csodálatos Karácsony Nincs készleten

     

    70%-os étcsokoládé áfonya ganache-val töltve. Ez a fenséges, illatos és nagyon bogyós mousse élénk rózsaszínű, és vegán áfonya borításból, fehér rizs borításból és sok áfonyából készült. Gyengéd mousse textúrája és vidám, intenzív áfonyás íze, jellegzetesen gyümölcsös-csípős.

    70% kakaótartalmú étcsokoládéba borítva. Teljesen vegán.

     

    Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.

     

    Zotter Csodálatos Karácsony

    Értékelés: 0 / 5
    Bean-to-bar étcsokoládék Tovább olvasom
  • Zotter Labooko Karácsonyi varázslat Nincs készleten

     

    Két különböző étcsokoládé egy csomagban: egy, a mitikus Maya kakaóval megalkotott étcsokoládé, amelyet Belize-ből vitorláson szállítottak hozzánk, teljesen károsanyag-kibocsátásmentesen. És egy single-origin étcsokoládé, amelyet válogatott kakaóból készítenek az ugandai “Mountains of the Moon” régióból.

    Tartalma: 72% Belize “Sail Shipped Cacao” és 70% Uganda

     

    Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.

     

    Zotter Labooko Karácsonyi varázslat

    Értékelés: 0 / 5
    Bean-to-bar étcsokoládék Tovább olvasom
  • Akció Chocolate Tree Mezcal Nincs készleten

     

    A Chocolate Tree Mezcal 70%-os étcsokoládé története: 400 évvel ezelőtt a spanyol hódítók fedezték fel a kakaószeretet Mexikóban, és az aztékokat is megtanították a lepárlásra.

    Beáztattuk a Tabasqueño ősi criollo hibrid kakaóját Mezcalba, az agave szellemét, hogy egy csokoládét hozzunk a vérszomj, az agave és a füst mélyen gazdag jegyeivel.

     

    Chocolate Tree Mezcal 70%-os kézműves étcsokoládé

    Értékelés: 0 / 5
    Bean-to-bar étcsokoládék Tovább olvasom
  • Zotter étcsokoládé pasztilla vegan válogatás

     

    Zotter forrócsoki pasztilla vegan válogatás: ötféle csokoládé pasztilla egy csomagban:

    • BitterClassic
    • “Madárszem” chili
    • Xocitto 100%
    • Diós nugát
    • Kender ital

    Vegán válogatás: öt forrócsoki ital – ízkalandozóknak, akik egészségesen táplálkoznak, és ezzel egy kicsit hozzájárulnak a bolygónk megmentéséhez.

    5 db 22 g-os pasztillát tartalmaz.

    A forrócsoki pasztilla elkészítése

    Vegyes

    Minden tábla csokoládéhoz melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. A csokoládét és a folyadékot összekeverjük, robotgéppel vagy botmixerrel jól összedolgozzuk, és pillanatok alatt elkészül a forrócsoki!

    Krémes keverék

    Egy kis serpenyőben forralj fel 200 ml növényi tejet, adj hozzá egy csokoládé pasztillát, és alaposan keverd össze. Még egyszer rövid ideig forraljuk, és kész is a forró csokoládé ital!

    Kevert

    Melegíts fel 200-300 ml növényi tejet. Adj a folyadékhoz egy tábla csokoládé pasztillát, és hagyd állni 1-2 percig, majd keverd addig, amíg a csokipasztilla tejesen fel nem oldódik. Hagyd állni a forró csoki italt további 1-2 percig, hogy az összes íz átjárja, mielőtt még egy jó habverővel felvernéd.

    Cool – csokoládé ivás a jégen

    Készítsd el az forró csokidat „normál módon”, majd hagyd kihűlni a hűtőben és tálald jégkockákkal vagy tört jéggel.

     

    Vegan, glutén-, laktózmentes.

    Nyomokban diót, földimogyorót, tojást, tejet és szezámmagot tartalmazhat.

     

    Zotter étcsokoládé pasztilla vegan válogatás

    Értékelés: 0 / 5
    Bean-to-bar étcsokoládék Kosárba teszem
Shopping Cart
Scroll to Top