Skip to content
Kezdőlap » Hírek, események » A Melt Chocolates története

A Melt Chocolates története

5
(1)

A londoni Melt Chocolates kézműves csokoládé termékei a legkeresettebb termékeink közzé tartoznak, ezért a partnereinket bemutató cikksorozatunkat velük kezdjük.

A Melt-et Louise Nason alapította 2005-ben, a gyermekei, családja, barátai és szomszédai egészségére és boldogságára való törekvés által vezérelve.

“A természet tudja a legjobban” – gondolta Louise, mivel nem volt elégedett a hagyományos csokoládékban található magas cukor- és mesterséges vegyi anyag tartalommal. Louise szerette volna, ha barátai és családja organikus, friss és természetes csokoládét ehetne.

Melt narancsos kézműves étcsokoládé
Melt narancsos étcsokoládé

A Melt egy családi tulajdonban lévő, független csokoládé-üzlet, amelynek székhelye, csokoládé gyártása és kiskereskedelme a Kensington & Chelsea királyi kerületben található.

A Melt Chocolates London legcsodálatosabb csokoládéit készíti. Csokoládé butikjaik a Notting Hill és a Holland Park szívében találhatók. A friss csokoládékat világszínvonalú csokoládékészítők készítik. A friss csokoládé nem hasonlít semmi máshoz, valóban fenséges.

A Melt egyedülálló megközelítése az, hogy a konyha a boltban van, így látható, ahogy a csokoládék közvetlenül a vásárlók előtt készülnek. A csokoládé az egyetlen étel, amely testhőmérsékleten olvad, innen ered a Melt neve is.

A Melt valóban magasztos csokoládét készít a világ legjobb összetevői felhasználásával. A hozzávalókat a világ legjobb termelőitől szerzik be. A Meltnél szorosan együttműködnek a csokoládégyártókkal. A helyi közösségek és a környezet támogatása érdekében csak hiteles termelőktől és kereskedőktől származó csokoládét használnak fel.

Melt Chocolates team

Mennyire tetszett?

Kattints a csillagra

Átlagos értékelés 5 / 5. Szavazatszám 1

Még nem érkezett értékelés...