Skip to content

Összesen 1 találat

A forró csokoládé felfrissít, átmelegít, hangulatba hoz! A forró csokoládé elkészíthető csokipasztillákból és étcsokoládéból is. A forró csokoládé készítéséhez szükséged van csokoládéra, vízre vagy tejre, fűszerekre és forró csoki habosítóra is!

 

  • Nincs készleten
    Forró csoki habosító - Hernan Molinillo

    Hernán Molinillo – forró csoki habosító

    7 500 Ft (bruttó ár)

     

    A molinillo egy karcsú, fából készült habosító eszköz, melynek segítségével te is létre hozhatod a mexikói forró csoki ízletes habját!

    A Hernán molinillot (habosító) Oaxaca-ban készítik, ahol a díszes mintákat kézzel vésik a fába.

    Kézzel vésett keményfa habosító. A karcsú fogantyú segíti a könnyed forgatást. A sima alj puhítja és apró darabokra töri az étcsokoládét. A laza gyűrűk levegőt juttatnak a forró csokiba és habos felszínt készítenek.